Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

In gesprek met Hanna van Dijk (Genero)

(netwerk coördinator bij Genero)

Vanuit mijn rol bij Mantelaar ben ik constant bezig om dat wat Mantelaar voor de kwetsbare ouderen in Rotterdam en omstreken kan betekenen, bekend te maken bij zoveel mogelijk stakeholders binnen het sociale domein die zich bezig houden met kwetsbare ouderen.

"Ontwikkelen van verbeterinitiatieven"
 

Hoe mooi is het dan als je in gesprek komt met de bevlogen netwerk coordinator Hanna van Dijk van Genero. Samen met de partners die verbonden zijn aan Genero houdt zij zich bezig met het ontwikkelen van verbeterinitiatieven, het delen kennis van over effectieve ouderenzorg en draagt zij bij aan de implementatie ervan. Genero draagt op positieve wijze bij aan geïntegreerde zorg en welzijn voor (kwetsbare) ouderen in de regio Zuidwest-Nederland.

Hanna kwam met een geweldig voorstel om een onafhankelijk onderzoek te laten uitvoeren naar de positieve effecten van mantelzorg en respijtzorg voor de kwetsbare ouderen in Rotterdam.  Ik liep niet met lege handen weer naar buiten. Naast de actie foto van ons overleg kreeg ik veel bruikbare tips voor het leggen van contacten met personen en organisaties die ik zelf nog niet in het vizier had.

Met vriendelijke groet,
Cor de Graag

 

 +31 (0) 6 1187 3071

Wilma te Water

neem contact met ons op

U bevindt zich hier: