Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

"Elk eind staat voor een nieuw begin"

Titiaan Zwart

Lieve mensen,

Na bijna acht jaar Mantelaar is het tijd voor mij om afscheid te nemen. Op 31 oktober 2020 zal ik terugtreden. Zowel Mantelaar als ik zijn toe aan iets nieuws. Nieuwe ideeën, nieuwe uitdagingen, nieuwe energie. Het was absoluut geen makkelijke keuze, het einde van een tijdperk. Maar elk einde staat gelukkig ook voor weer een nieuw begin en mijn gevoel zegt dat voor zowel mij als Mantelaar de tijd daarvoor is aangebroken.

Wat ook mee speelt in mijn keuze om dit nu te doen is dat ik Mantelaar in hele goede handen achter laat. Er staat een super goed en betrokken team. Deze corona periode heeft laten zien hoe toegewijd en veerkrachtig dit team is. Dat maakt me ontzettend trots en geeft me veel vertrouwen voor de toekomst. Bovendien blijf ik absoluut betrokken; als aandeelhouder, als ambassadeur.

Ik wil iedereen ontzettend bedanken die Mantelaar de laatste jaren een warm hart heeft toegedragen en iedereen vragen om dat ook te blijven doen. Want het potentieel van Mantelaar is nog lang niet gerealiseerd en onze diensten zullen in de toekomst alleen nog maar meer nodig zijn.

Tot een volgende keer,

Met hartelijke groet,

Titiaan Zwart

U bevindt zich hier: