Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mooie Verhalen

Door de jaren heen hebben wij er behoorlijk wat verzameld, mooie verhalen. De band tussen de zorgstudent en de persoon of gezin waar zij mantelzorgondersteuning biedt kan uitmonden in meer dan een "werk-relatie" Lees en geniet.

 

Mevrouw de Gast en Julia

Mevrouw de Gast heeft dag en nacht intensieve zorg nodig. Met de mantelzorg van haar partner, thuiszorg en hulp van vrienden kan ze thuis blijven wonen.

Lees verder

 

Mantelaar en HIP

Impact investeerder Health Investment Partners (HIP) investeert in Mantelaar, een leidende speler in het aanbieden van mantelzorg door medische studenten. HIP faciliteert de verdere groei van Mantelaar met groeikapitaal en strategische ondersteuning.

Lees verder

 

Zorgvisie

Het programma ImpactPlus van de Achmea Foundation bood zes sociale ondernemers in de zorg een groeitraject aan. Tijdens een grande finale in Utrecht presenteerden zij zich.

Lees verder

 

"De zorg van nu" een initiatief van #VWS

Studenten hebben bijbaantjes. Lise de Jong werkt bijvoorbeeld in een kledingwinkel. Maar dat niet alleen: ze is ook ‘mantelaar’ van mevrouw Dekker. Elke week springt de derdejaars studente ergotherapie op haar fiets om deze 97-jarige dame gezelschap te houden. ‘Ik wil wat doen voor de maatschappij.’

Lees verder

 

Thijs komt al anderhalf jaar bij mij thuis

Mevrouw Vrielink (1939)

Thijs helpt me met de boodschappen (waarvoor ik dan al een lijstje heb ingesproken), geeft de planten water, stofzuigt en dweilt. We hebben het over van alles.

Lees verder

U bevindt zich hier: