Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten

24 uurs zorg van Mantelaar

Bent u opzoek naar een oplossing voor uzelf of voor u naaste om thuis te blijven wonen? Mantelaar biedt 24 uurs en nachtzorg aan. Onze para-medisch en medisch studenten verlenen zorg én gezelschap. Op basis van uw wensen en zorgbehoefte selecteren wij de student(en) die het best passen. 

Wat is 24 uurs zorg?

Uw naasten worden eenmaal ouder en er komt een moment waarop het zelfstandig leven niet meer mogelijk is. Bij Mantelaar omschrijven wij 24-uurszorg als het verlenen van ondersteuning rond de klok precies wanneer het nodig is.

Dit houdt zowel persoonlijke verzorging in alsmede het ondersteunen en begeleiden van activiteiten. Dit kan gezelschap zijn maar ook huishoudelijke taken. Onze 24 uur zorgverleners kunnen mee gaan naar mensen op visite en halen net die extra belasting voor de familie weg. Samen met de familie bekijken wij op maat wat er mogelijk is. Zo wordt het “normale” leven behouden op de manier waarop men altijd gewend aan is. Het bieden van onafhankelijkheid is bij onze 24-uurs zorg erg belangrijk. Een echt veilig gevoel dus!

Wanneer 24 uurs zorg?

Er wordt gekozen voor 24 uurs zorg wanneer het zelfstandig leven niet meer mogelijk is. Dit kan verschillende oorzaken hebben, ouderdom, een zware operatie of een (chronische) ziekte. Wanneer er intensieve zorg nodig is staat ons 24 uur zorg team klaar. Het opbouwen van een band en een veilig gevoel creëeren voor uw geliefde staat hierin centraal, wij gaan dus verder dan pure zorg. Het hoeft hier overigens niet te gaan over permanente verlening van zorg. Samen met de familie kijken wij exact wat er nodig is voor uw geliefde.

Palliatieve zorg

Dit kan zowel gaan over palliatieve zorg, de laatste fase in het leven van mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Voor familie is dit uiteraard een ontzettend zware periode. De laatste wens is vaak het sterven in een vertrouwde omgeving in het bijzijn van geliefde en familie.

24 uurs zorg aan huis

Zeker met ouderenzorg en de daarbij behorende kwalen als dementie is het fijn als uw naaste in een bekende omgeving verzorgd kan worden. Bij 24 uurs zorg aan huis proberen wij zoveel mogelijk het bekende leven van uw geliefde na te streven.

Mantelaar en Coöperatie VGZ 
 

U bevindt zich hier: