Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtzorg in Dordrecht

In bepaalde zorgsituaties kan nachtzorg in dordrecht een uitkomst zijn. Steeds meer mensen hebben behoefte aan meer zorg, maar willen dit thuis ontvangen in hun eigen veilige omgeving. Dan kiezen ze voor nachtzorg van Mantelaar. Wij bieden ondersteuning in de nacht met zorgstudenten. Dit kan best ingrijpend zijn, want dit betekent dat u of uw naaste in de nacht hulp nodig heeft. Hiervoor wordt meestal een zorgteam van vrienden en familieleden paraat gemaakt die elkaar afwisselt in het verzorgen van uw naaste. Wij ontzorgen het zorgteam in de nacht door de zorg en praktische hulp in Dordrecht over te nemen.

Dordrecht

Neem contact met ons op

Wanneer is nachtzorg in Dordrecht van toepassing?

Als uw naaste of cliënt gehele in de nacht zorg en praktische hulp nodig heeft in een regio in Dordrecht. Onze zorgstudenten bieden die ondersteuning aan om de cliënt en mantelzorger te ontzorgen de gehele nacht door. De mantelzorger kan dan doorslapen zonder zich zorgen te maken over de zorg van de cliënt. Voor de nachtzorg kunt u een zorgstudent van Mantelaar inzetten. Wij schakelen snel en wij zorgen ervoor dat uw zorgvraag voorop staat. Samen met u vinden wij naar de perfecte match in Dordrecht voor de cliënt en zorgstudent.

Waarom nachtzorg via Mantelaar in Dordrecht?

Wij willen altijd de beste match in Dordrecht maken tussen de cliënt en zorgstudent, ook al is de vraag soms op korte termijn. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen na de persoonlijke intake, een voorstel te kunnen doen met 1 of meerdere zorgstudenten in uw regio. Wat het leuke voor de zorgstudenten in Dordrecht is dat zij direct praktijkervaring opdoen voor hun studie. Het is een win-win situatie.

Wat zijn de kosten voor een zorgstudent van Mantelaar?

Vanuit verschillende bronnen wordt een zorgstudent in Dordrecht vergoed. Dit kan bijvoorbeeld uit PGB en vanuit de verzekering, maar een zorgstudent kan ook particulier betaald worden. Dit betekent dat u een factuur van Mantelaar zelf krijgt.

Een zorgstudent in de nacht in Dordrecht is € 15,55 per uur. Dit tarief geldt tussen 22.00 uur en 7.00 uur. Als u een zorgstudent voor een volledige nacht wilt inzetten, betaalt u in totaal €139,95,-. U kunt uiteraard het bezoek uitbreiden naar wens naar 24 uurs zorg of vervangende mantelzorg, oftewel respijtzorg.

Nachtdienst met slapen

De nachtdiensten zijn met slaapperiodes. Is het zo dat de zorgstudent 3 keer in de nacht zorg moet leveren, dan zal er een ander tarief aanhangen. Dit komt omdat de zorg soms erg intensief kan zijn. Komt het voor dat de student zorg moet leveren, 3 keer in de nacht, dat zullen wij na de nachtdienst contact met u opnemen.

U bevindt zich hier: