Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Ouderenzorg in Dordrecht

Ouderenzorg is zorg voor mensen die door ouderdom lichamelijk en/of geestelijk achteruit zijn gegaan in Dordrecht. De groep ouderen is ten opzichte van (jong) volwassen en kinderen altijd kleiner geweest. Hier vindt een enorme verschuiving in plaats. Op dit moment zijn er rond de 1,3 miljoen 75- plussers in Nederland en dit zal in 2030 rond de 2,1 miljoen zijn. Dit maakt dat ouderenzorg vandaag de dag veel aandacht krijgt. De groep ouderen groeit enorm en de druk in de zorg neemt toe. Wij kijken graag samen met u waarbij u hulp nodig heeft en hoe wij kunnen helpen.

Mevrouw Dekkker

Neem contact met ons op

Wanneer is ouderenzorg in Dordrecht van toepassing?

U of uw naaste in Dordrecht heeft hulp nodig bij opstaan of klaarmaken voor de nacht. Dit kan door dementie, chronische ziekte komen of ouder worden. Tot op het heden heeft u het allemaal nog kunnen bolwerken, maar wij kunnen het ons voorstellen dat zorgen voor een ander een zware taak is. Dan is hulp bij ouderenzorg een fijne uitkomst in de regio Dordrecht. Dit kan 1 dag en 1 nacht zijn, maar ook meerdere dagen achter elkaar. Neem contact op om te kijken waar uw behoefte ligt.

Waarom ouderenzorg via Mantelaar in Dordrecht?

Onze zorgstudenten doen een zorggerelateerde studie in Dordrecht en zetten zich naast hun studie flexibel in. Onze werkwijze is zo ingericht dat persoonlijke aandacht voorop staat. De zorgstudent eerst langs om kennis te maken. Tijdens deze afspraak leert u elkaar kennen en maakt u afspraken over de werkzaamheden en werktijden van de zorgstudent. Wij vinden het belangrijk dat de zorgstudent uit dezelfde regio van Dordrecht komt als de zorgbehoevende, zodat deze afspraken makkelijk te maken zijn. Verder communicatie gaat met de zorgstudent en wij nemen de administratie op ons.

Tarieven en vergoedingen voor ouderenzorg in Dordrecht

Wij hanteren verschillende tarieven voor dag en nacht. Daarbij hebben wij een speciaal 24 uurs tarief. Benieuwd hoe het werkt en of de inzet wordt vergoed? Bekijk onze tarieven en samenwerkingen met verzekeringen en gemeenten.

U bevindt zich hier: