Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Particuliere thuiszorg in Dordrecht

Particuliere thuiszorg in Dordrecht betekent meestal dat u zelf de regie in handen heeft over uw zorgvraag. Het is geen overheidsinstantie en geen bedrijf. U of uw naaste kan zelf keuzes maken en zelf de zorg vormgeven naar de behoefte. U bepaalt zelf uw zorg bij particuliere thuiszorg in Dordrecht. U benadert op eigen initiatief een zorgbemiddelaar zoals Mantelaar. Er is geen tussen instantie nodig zorg te regelen. Samen met de zorgbemiddelaar stemt u de zorg of ondersteuning af voor u of uw naaste op de gewenste dagen en tijden. U bent contactpersoon, als cliënt of mantelzorger. Samen met u kijken wij waar de zorgbehoefte ligt en op basis daarvan gaan wij op zoek naar de perfecte match in uw regio in Dordrecht.

Mevrouw de Gast en Kees Flamingen

Neem contact met ons op

Wanneer is particuliere thuiszorg in Dordrecht van toepassing?

Wanneer uw hulp nodig heeft bij alledaagse behoeftes zoals, boodschappen doen, koken, naar toilet gaan of klaarmaken voor de dag en/of nacht. Zorg zelf regelen in Dordrecht betekent vooral: zelf beslissen, zelf bepalen en ook zelf betalen. De voordelen van particuliere zorg in Dordrecht zijn groot: u bent niet gebonden aan regels van instellingen of instanties, u heeft de vrijheid zelf te bepalen hoeveel diensten zorg u nodig heeft. Wij helpen u hier graag bij.

Waarom particulier thuiszorg via Mantelaar in Dordrecht?

Mantelaar neemt zoveel mogelijk zaken uit handen. Dit is onder andere de administratie van het afnemen van de zorg. Wij werken met een online omgeving waar u zelf veel kunt regelen met kantoor en de student. Daar kunt u onder andere de agenda en de dagboekberichten ,die de student heeft geschreven, teruglezen. Samen met de zorgstudent stemt u wens van diensten en werkafspraken af en Mantelaar zorgt voor de facturatie. Het aanvragen van een zorgstudent in Dordrecht kan heel makkelijk. Benieuwd hoe het werkt? Meld u hier aan.

Tarieven en vergoedingen voor particulier thuiszorg in Dordrecht

Met behulp van de uurtarieven van Mantelaar kunt u zelf bepalen hoeveel zorg u kan en wil inkopen in Dordrecht. Een bezoek duurt altijd minimaal twee uur. U kunt ook kiezen voor respijtzorg in dagdelen, nachtzorg of 24 uurs zorg. Een deel kan vergoed worden vanuit PGB of verzekering en een deel zelf afnemen. Bekijk onze tarieven voor een zorgstudent.

U bevindt zich hier: