Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Respijtzorg in Dordrecht

Respijtzorg in Dordrecht betekent vervangende mantelzorg. Bij Mantelaar is die vervanging een student die een zorggerelateerde studie doet. De taken die de zorgstudent overneemt kunnen zorggerelateerd zijn, praktisch en voor gezelschap. Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn voor u, om zomaar een zorgstudent in huis te hebben. Door een persoonlijke intake krijgen wij uw zorgvraag en behoefte in kaart. Aan de hand hiervan maken wij de beste match met één van onze zorgstudenten. Benieuwd of wij u kunnen helpen?

Zorgstudenten van Mantelaar

Neem contact met ons op

Wanneer is respijtzorg in Dordrecht van toepassing?

U of uw naaste in Dordrecht heeft de gehele dag en nacht zorg nodig. Dit kan door dementie of een chronische ziekte komen. Tot op het heden heeft u het allemaal nog kunnen bolwerken, maar wij kunnen het ons voorstellen dat zorgen voor een ander een zware taak is.Dan is respijtzorg in Dordrecht een fijne uitkomst en geeft ruimte voor de mantelzorger. Deze kan in de dienst dat de zorgstudent er is, wat voor zichzelf gaan doen. Wij bieden die mantelzorgondersteuning.

Waarom respijtzorg via Mantelaar in Dordrecht?

Onze zorgstudenten doen een zorggerelateerde studie in Dordrecht en zetten zich naast hun studie flexibel in. Het leuke van Mantelaar is dat u de zorgstudent ook wat kunt bieden. De zorgstudent wil graag de opgedane kennis toepassen in de praktijk. het is een win- win situatie. De studenten doen allemaal een zorggerelateerde studie zoals geneeskunde, verpleegkunde, fysiotherapie of sociaal werk. Omdat we met verschillende zorgstudenten in Dordrecht werken, maken wij de perfecte match op de zorgbehoefte.

Tarieven en vergoedingen voor respijtzorg in Dordrecht

Op verschillende manieren is de zorg van Mantelaar in Dordrecht te vergoeden. Dit kan uit het PGB en vanuit een verzekering. Wij werken samen met VGZ en vanuit de collectieve verzekering worden onze studenten vergoed. VGZ kan u vertellen hoeveel dagen per jaar u recht heeft op respijtzorg of klik hier om dit zelf op te vragen. Ook andere zorgverzekeringen vergoeden steeds vaker een vorm van ondersteunende mantelzorg.

Een zorgstudent kan ook particulier betaald worden. Dit betekent dat u zelf de samenwerking met Mantelaar aangaat en niet met nog een partij ertussen. Bekijk onze tarieven en werkwijze.

U bevindt zich hier: