Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Zorg bij dementie in Dordrecht

Zorg bij dementie is een vorm van zorg die voor ieder in Dordrecht is, die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning. Het is fijn dat uw naaste in de gaten gehouden wordt als die onrustig is of dwaalt. Hiervoor bieden wij ondersteuning met zorgstudenten. Wij werken vanuit uw zorgvraag. Aan de hand van een persoonlijke intake, achterhalen we uw zorgbehoefte. Doordat wij werken met studenten die een zorggerelateerde studie doen, sluit deze aan bij uw zorgbehoefte. Voor al onze cliënten willen wij de beste match maken, ook als dit op de korte termijn is. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in Dordrecht?

Lise en Mevrouw Dekker

Neem contact met ons op

Wanneer is zorg bij dementie in Dordrecht van toepassing?

U of uw naaste in Dordrecht heeft de gehele dag en nacht zorg nodig. Dit kan door dementie of een chronische ziekte komen. Tot op het heden heeft u het allemaal nog kunnen bolwerken, maar wij kunnen het ons voorstellen dat zorgen voor een ander een zware taak is. Dan is zorg bij dementie van Mantelaar een fijne uitkomst in de regio Dordrecht. Dit kan 1 dag en 1 nacht zijn, maar onze zorgstudenten zijn ook meerdere dagen achter elkaar inzetbaar. Een zorgstudent staat in Dordrecht voor u klaar om 24 uurs zorg te geven. Neem contact op om te kijken of u in aanmerking komt.

Waarom zorg bij dementie via Mantelaar in Dordrecht?

Onze studenten studeren allemaal een zorggerelateerde studie in Dordrecht en willen praktijkervaring opdoen. Dat is het leuke van een zorgstudent van Mantelaar. Dit kan fysiotherapie of verpleegkunde student daar het beste met sommige handelingen. U kunt zelf aangeven wat voor soort zorg u of uw naaste nodig heeft. Voor u is het misschien niet haalbaar om de constante zorg van de dementerende op u te nemen. Daarom kunt u een zorgstudent in Dordrecht van Mantelaar inzetten.

Tarieven en vergoedingen voor zorg bij dementie in Dordrecht

Mantelaar is op verschillende manieren te vergoeden in Dordrecht. Dit kan bijvoorbeeld uit het PGB of vanuit de verzekering. Bent u verzekerd bij VGZ? Dan komt u in aanmerking voor een vergoeding van de Mantelaar diensten. VGZ kan u vertellen hoeveel dagen per jaar u recht heeft op respijtzorg of klik hier om dit zelf op te vragen. Ook andere zorgverzekeringen vergoeden steeds vaker een vorm van ondersteunende mantelzorg.

Een zorgstudent kan ook particulier betaald worden. Dit betekent dat u zelf de samenwerking met Mantelaar aangaat en niet met nog een partij ertussen.

U bevindt zich hier: