Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Ik heb het begrepen
 
Zorgstudente Juliette
 

Verhalen

Bij Mantelaar kijken we niet naar wat er niet meer gaat, maar naar wat er nog wel lukt. En dat levert de prachtigste verhalen op... 

Mantelzorg Yvonne ouderen
Interesse?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

Ledenkortingen

Door de jaren heen heeft Mantelaar diverse partnerships afgesloten. Dit heeft er toe geleid dat leden en cliënten van de onderstaande organisaties kunnen rekenen op verschillende kortingen voor diensten van Mantelaar:

Amstelring ledenservice:

U krijgt als lid van Amstelring de eerste 10 afgenomen uren bij Mantelaar voor slechts €100,- Dit komt in de praktijk neer op een korting van €95,-. 

Careyn:

U krijgt als abonnee van Careyn Plus korting op het Mantelaar dagtarief van €17,50 per uur. Met de Careyn Kaart kost het € 16,50 per uur. Het Mantelaar nachttarief bedraagt € 12,50 per uur. Met de Careyn Kaart kost het €12,- per uur.

Vivium:

Als lid van Vivium kunt u kosteloos kennismaken met de Mantelaar studenten.

Zilveren Kruis:

U krijgt als lid van Zilveren Kruis maximaal 3 gratis kennismakingsgesprekken met de Mantelaar studenten ter waarde van € 30,-

Wat

Kunt u verwachten?

Kijken naar wat er nog kan en niet naar wat er niet meer lukt.

Hoe

Werkt het?

We komen voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw ouder) thuis, om met u de student te vinden die het beste bij u of uw ouder past. Bekijk onze werkwijze.

U bevindt zich hier: