Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Ik heb het begrepen
 
Zorgstudente Juliette
 

Verhalen

Bij Mantelaar kijken we niet naar wat er niet meer gaat, maar naar wat er nog wel lukt. En dat levert de prachtigste verhalen op... 

Mantelzorg Yvonne ouderen
Interesse?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

Take Care (Lansingerland)

De gemeente Lansingerland levert een laagdrempelige regeling Take Care, waarin mantelzorgers in staat worden gesteld om zo nu en dan de zorg aan een vaste en vertrouwde student van Mantelaar over te dragen.

Voor de mensen die meedoen aan deze regeling gelden specifieke tarieven:

  • U betaalt voor de diensten overdag €5,- per uur, eigen bijdrage. Er geldt geen maximale eigen bijdrage per week. De richtlijn voor het aantal uren per week dat u overdag kunt afnemen is vier uur. Indien u (soms) meer dan vier uur per week wilt afnemen, kunt u contact opnemen met Mantelaar om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
  • U kunt maximaal twee maal per week gebruik maken van nachtdiensten (van 22.00-07.00u). De eigen bijdrage voor nachtdiensten wordt €25,- per nacht.
Wat

Kunt u verwachten?

Kijken naar wat er nog kan en niet naar wat er niet meer lukt.

Hoe

Werkt het?

We komen voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw ouder) thuis, om met u de student te vinden die het beste bij u of uw ouder past. Bekijk onze werkwijze.