Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Ik heb het begrepen
 
Zorgstudente Juliette
 

Verhalen

Bij Mantelaar kijken we niet naar wat er niet meer gaat, maar naar wat er nog wel lukt. En dat levert de prachtigste verhalen op... 

Mantelzorg Yvonne ouderen
Interesse?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

Zorgverzekeraar ( wie vergoedt wat?) 

Mantelaar werkt samen met verschillende verzekeraars. Hier volgt een overzicht van verzekeraars die hun verzekerden van budgetten voorzien om aan Mantelaar te besteden:

Coöperatie VGZ

Als klant met een aanvullende verzekering bij Coöperatie VGZ (VGZ, Univé, IZZ, IZA, UMC, Univé, IAK, Aevitae) kunt u gebruik maken van vervangende mantelzorg of de mantelzorgmakelaar. VGZ en Univé vergoeden zelf tot maximaal 25 dagen per jaar en de vergoeding voor de mantelzorgmakelaar is tot €750,-. Dit is afhankelijk van het aanvullende pakket en het collectief waar u bij aangesloten bent.

Mantelaar werkt intesief samen met de Cooperatie VGZ, In 2019 innoveren wij samen de respijtzorg (vervangende mantelzorg) met als grote winnaar de eindgebruiker. U dus. 

Lees hier wat dit voor u kan betekenen: https://www.mantelaar.nl/mantelzorgers/vgz-innoveert/_592____NL

Zilveren Kruis

Als klant met een aanvullende verzekering bij Zilveren Kruis kunt u gebruikmaken van een mantelzorgvergoeding. Het bedrag van deze vergoeding verschilt van maximaal € 750,- tot €1.250,- per jaar, afhankelijk van het aanvullende pakket.

Avéro Achmea

Als klant met een aanvullende verzekering bij Avéro Achmea kunt u gebruikmaken van een mantelzorgvergoeding. Het bedrag van deze vergoeding verschilt van maximaal € 750,- tot €1.250,- per jaar, afhankelijk van het aanvullende pakket.

Tot wanneer kan ik overstappen?

Tussen 12 november en 31 december van ieder kalenderjaar kun je overstappen van zorgverzekering. Als u overstapt, gaat de nieuwe zorgverzekering per 1 januari van het volgende kalenderjaar in. Uw oude verzekering wordt automatisch voor u opgezegd.

Als alle premies bekend zijn gemaakt door de verzekeraars is het weer mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Wisselen van verzekeraar kan tot 1 januari van het volgende jaar (dus uiterlijk tot en met 23:59 op 31 december 2018).

Vraag meer informatie aan 
 

Wat

Kunt u verwachten?

Kijken naar wat er nog kan en niet naar wat er niet meer lukt.

Hoe

Werkt het?

We komen voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw ouder) thuis, om met u de student te vinden die het beste bij u of uw ouder past. Bekijk onze werkwijze.