Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Ik heb het begrepen
 
Zorgstudente Juliette
 

Verhalen

Bij Mantelaar kijken we niet naar wat er niet meer gaat, maar naar wat er nog wel lukt. En dat levert de prachtigste verhalen op... 

Mantelzorg Yvonne ouderen
Interesse?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

Zorgverzekeraar ( wie vergoedt wat?) 

Mantelaar werkt samen met verschillende verzekeraars. Hier volgt een overzicht van verzekeraars die hun verzekerden van budgetten voorzien om aan Mantelaar te besteden:

Avéro Achmea

Als klant met een aanvullende verzekering bij Avéro Achmea kunt u gebruikmaken van een mantelzorgvergoeding. Het bedrag van deze vergoeding verschilt van maximaal € 750,- tot €1.250,- per jaar, afhankelijk van het aanvullende pakket.

VGZ

Als klant met een aanvullende verzekering bij Coöperatie VGZ (VGZ, IZZ, IZA, UMC, Univé, IAK, Aevitae) kunt u gebruikmaken van vervangende mantelzorg of de mantelzorgmakelaar. VGZ vergoedt tot maximaal 15 dagen per jaar en de vergoeding voor de mantelzorgmakelaar is tot €750,-. Dit is afhankelijk van het aanvullende pakket. 

Zilveren Kruis

Als klant met een aanvullende verzekering bij Zilveren Kruis kunt u gebruikmaken van een mantelzorgvergoeding. Het bedrag van deze vergoeding verschilt van maximaal € 750,- tot €1.250,- per jaar, afhankelijk van het aanvullende pakket.

Vraag meer informatie aan 
 

Wat

Kunt u verwachten?

Kijken naar wat er nog kan en niet naar wat er niet meer lukt.

Hoe

Werkt het?

We komen voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw ouder) thuis, om met u de student te vinden die het beste bij u of uw ouder past. Bekijk onze werkwijze.