Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Wat kunt u verwachten?

Kijken naar wat er nog kan en niet naar wat er niet meer lukt

Onze zorgstudenten bieden u respijtzorg. De zorgstudenten bieden hulp bij het huishouden, de administratie en in de keuken. Ook leveren zij zorg en begeleiding bij het opstaan, het aantrekken van steunkousen en bij toiletbezoek. Ze gaan graag mee voor een ommetje of gaan met u naar het museum. U zegt het maar!

 

Mantelzorg selectieWij selecteren voor u!

De studenten volgen zorggerelateerde studies. Wij selecteren hen op motivatie, hobby’s, interesses, ervaring en kennis. Maar ook op het plezier dat zij hebben in het helpen van ouderen.

Mantelzorg goede matchEen goede match

Wij vinden het belangrijk dat de student goed bij u past. Na de eerste kennismaking vinden we de meest geschikte zorgstudent(en) en stellen deze aan u voor.

Mantelzorg op de hoogteBlijf op de hoogte

Na ieder bezoek laat de zorgstudent een digitaal dagboekbericht achter. In het dagboekbericht wordt vermeld wat er tijdens het bezoek gedaan is en eventuele signalen over de cliënt.

Mantelzorg administratieWij doen de administratie

U heeft geen omkijken naar uw administratie. U ontvangt heel eenvoudig één opgave van de gewerkte uren per maand. Tegelijkertijd ontvangt u van ons een factuur per maand. Als uw ouder een PGB heeft, dan passen wij de administratie daarop aan.

Bekijk hier de mogelijkheden

U bevindt zich hier: