Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten

Wat kunt u verwachten?

Kijken naar wat er nog kan en niet naar wat er niet meer lukt

De studenten bieden integrale hulp. Zij helpen bij het huishouden, de administratie en in de keuken. Ze helpen bij het opstaan, het aantrekken van de steunkousen en bij het naar de wc gaan. Of ze gaan mee voor een ommetje of naar het museum. U zegt het maar!

Mantelzorg selectieWij selecteren voor u!

De studenten volgen zorggerelateerde studies. Wij selecteren hen op motivatie, hobby’s, interesses, ervaring en kennis. Maar ook op het plezier dat zij hebben in het helpen van ouderen.

Mantelzorg goede matchEen goede match

Wij vinden het belangrijk dat de student goed bij u past. Na de eerste kennismaking vinden we de meest geschikte zorgstudent(en) en stellen deze aan u voor.

Mantelzorg op de hoogteBlijf op de hoogte

Na ieder bezoek laat de zorgstudent een bericht achter in het digitale dagboek. In het dagboekbericht wordt vermeld wat er gedaan is.

Mantelzorg administratieWij doen de administratie

U heeft geen omkijken naar uw administratie. U ontvangt heel eenvoudig één opgave van de gewerkte uren per maand. Tegelijkertijd ontvangt u van ons een factuur per maand. Als uw ouder een PGB heeft, dan passen wij de administratie daarop aan.

Hoe

Werkt het?

We komen voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw ouder) thuis, om met u de student te vinden die het beste bij u of uw ouder past. Bekijk onze werkwijze.

Over

Diensten

Onze studenten bieden u integrale hulp. Ze helpen bij het opstaan, het aantrekken van de steunkousen en bij het naar de wc gaan. Of ze gaan mee voor een ommetje of naar het museum. U zegt het maar.

Bekijk onze

Tarieven

Mantelaar bemiddelt tegen scherpe tarieven.

U bevindt zich hier: