Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Actueel

En dan ben je plotseling mantelzorger
 

Ellen Tak

Wanneer u zorg draagt voor uw partner, vader, moeder, kind of iemand uit het sociale netwerk bent u mantelzorger. En mantelzorgen kan naast mooi en zinvol ook zwaar zijn.

Lees verder

Branchevereniging mantelzorg opgericht

AMVN

Aanvullende Mantelzorg Vereniging Nederland is de nieuw opgerichte brancheorganisatie van aanbieders van aanvullende mantelzorg.
 

Lees verder

Hoe zet ik de respijtzorg in?

Client en Partner

U heeft de keuze gemaakt; u heeft of u bent overgestapt naar een zorgverzekeraar die mantelzorgondersteuning, oftewel respijtzorg, vergoed. Wat goed! Maar hoe nu verder?

Lees verder

Lees ons coronabeleid
 

Corona

Wij blijven ondersteunen. Het afgelopen jaar hebben wij geleerd dat onze ondersteuning vaak onmisbaar is voor onze cliënten. Daarom staan wij, ook nu, voor alle mantelzorgers klaar.

Lees verder

De juiste zorgverzekering maakt het veschil

Mantelaar

Het is overstaptijd! En dit betekent dat u kunt overstappen naar een andere zorgverzekering tot 31 december. Waarom is dat belangrijk?
 

Lees verder

De symptomen van een overbelaste mantelzorger

Merel

'Mantelzorg'. Een begrip wat steeds vaker voorkomt in de media, maar het is niet altijd duidelijk wat deze term precies inhoudt
 

Lees verder

Mantelzorger zijn, hoe voelt dat?

Isa en Sophie

Het is zomer 2016 en Isa is in Frankrijk met haar hele familie op vakantie. Haar vader valt ernstig en breekt zijn rug ter plekke. Door complicaties overlijdt hij in Frankrijk.

Lees verder

Een niet te benijden geweldige taak

Anja

Voor Florence Nightingale was het haar roeping: verpleegster worden. Voor veel zorgverleners is de zorg dat nog steeds. Ze maken de keuze, studeren ervoor, gaan gedreven te werk

Lees verder

Mantelzorgondersteuning van een zorgstudent?

Mantelzorg van een zorgstudent?

De reden dat Jannie en haar man mantelzorgondersteuning zochten was heel simpel. Dit kwam omdat haar man overbelast raakte van het verlenen van mantelzorg.

Lees verder

U bevindt zich hier: