Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Een zorgstudent in Amsterdam voor uw naaste

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Amsterdam. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Noord Holland.

JannekeJanneke Nannen - Regiomanager

+31629531488
jannekenannen@mantelaar.nl

Wij bieden in de volgende regio’s zorg aan in Amsterdam

Bent u woonachtig in Amsterdam en heeft u behoefte aan een zorgstudent?

Diensten Amsterdam

Mantelzorgondersteuning in Amsterdam

 

Mantelzorg in Amsterdam

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor uw naaste in Amsterdam? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan uw cliënt. Voordat we een match maken, komen we langs voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw oudere) thuis om de behoefte van het bezoek in kaart te brengen.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Amsterdam

Een oplossing voor vervangende mantelzorg is 24 uurs zorg. De zorgstudenten van Mantelaar doen allemaal een zorggerelateerde studie. Dit kan geneeskunde, verpleegkunde of psychologie zijn en ze hebben allemaal affiniteit met de zorg en willen graag tijdens hun studie werkervaring op doen.

Lees verder

 

Nachtzorg in Amsterdam

De zorgstudenten kunnen ‘lage complexe’ zorg aanbieden in de nacht. Dit betekent dat er geen voorbehouden handelingen plaatsvinden, zoals medicatie toedienen, wondzorg of een katheter verwisselen. Wat een zorgstudent wel kan is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen bij dementie.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Amsterdam

Thuiszorg hoeft niet altijd door een instantie geregeld te worden, maar kan ook particulier afgenomen worden. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf de samenwerking aangaat met Mantelaar en zo wordt gematcht met de zorgstudent.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Amsterdam

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar kan ondersteuning bieden in zorg en gezelschap in elke regio in Amsterdam.

Lees verder

 

Respijtzorg in Amsterdam

Respijtzorg in Amsterdam betekent dat Mantelaar vervangende mantelzorg aanbiedt. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een professional, in ons geval een zorgstudent. Deze zorgstudent neemt de zorg en gezelschap op zich in verschillende soorten diensten.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Amsterdam

Mantelzorger zijn voor iemand die dementie heeft kan heel zwaar zijn. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste en uw naaste in deze situatie zien, kan moeilijk zijn. Voor de zorg van uw naaste met dementie biedt Mantelaar in Amsterdam een zorgstudent aan. Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte match in uw regio van Amsterdam.

Lees verder

U bevindt zich hier: