Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu
Word ook Mantelaar

Meer dan een baan

Onze missie is om zoveel mantelzorgers ondersteuning te geven, zodat zij de ruimte hebben om tijd voor zichzelf te nemen. Volg je een medische studie of zorggerelateerde opleiding? Ben je op zoek naar een bijbaan waarbij je maatschappelijk bezig bent, ontzettend dankbaar werk doet en tegelijkertijd goed verdient?  Dan is Mantelaar iets voor jou!

Word ook Mantelaar!

Wat is werken als Mantelaar?

Poppetje

Taken zoals wandelen, een spelletje doen,boodschappen doen, samen koken, stofzuigen, helpen met het aantrekken van steunkouzen of iemand wassen.

Poppetje

Werken (met ouderen) in de zorg ligt in het verlengde van je studie en vormt relevante werkervaring voor je toekomstige carrière.

Poppetje

Je geeft hen ondersteuning zonder hen alles uit handen te nemen. Je bent alert op wat iemand aankan en wat niet en stemt jouw werkzaamheden daarop af.

Smiley

En je weet van aanpakken, durft initiatief te nemen. Je houding ten opzichte van ouderen is niet betuttelend en je weet voor jezelf op te komen.

Kalender

Reken op vaste, wekelijkse afspraken, die jij maakt met de mantelzorger dat je regelmatig langskomt.

Icoontje

Jij hebt een signalerende rol naar de mantelzorger toe. In het dagboekbericht wordt vermeld wat er tijdens het bezoek gedaan is en eventuele signalen over de cliënt.

Wat bieden wij jou als Mantelaar

Wat bieden wij jou?
  • Flexibiliteit: Je bepaalt zelf welke dagen dagen en hoeveel uur je wilt werken. Je plant je eigen uren in;
  • Diverse diensten (van bezoeken van 2 uur overdag, tot slaapdiensten van 8 uur en soms zelfs bezoeken van 24 uur lang);
  • Je krijgt de tijd om goede zorg te leveren en de kans om een echte relatie op te bouwen;
  • Een goed salaris;
  • Je krijgt gratis toegang tot onze trainingen over ‘Omgaan met dementie’ en ‘ Algemene Dagelijkse Levensbehoeften (ADL)’.

Isa en Sophie

Word ook Mantelaar!

U bevindt zich hier: