Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu
 
Charlotte
Lees onze

Mooie verhalen

Bij Mantelaar kijken we niet naar wat er niet meer gaat, maar naar wat er nog wel lukt. En dat levert de prachtigste verhalen...

Jearl en Larissa
Interesse?

Meld je nu aan

Heb je vragen of wil je je aanmelden,  neem dan contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030..

Studenteninformatie

Wat verwachten onze clienten van je?

Zorgstudent Milou vertelt in deze video over haar ervaringen. Milou bezoekt de familie Mulder. Meneer Mulder gaat nu weer met een gerust hart sporten, terwijl zijn echtgenote en Milou samen thuisblijven.

Mantelzorger ontzorgen

Mantelzorger ontzorgenVeel mantelzorgers zijn overbelast. Je bezoekt de cliënt (de zorgvrager) om taken van demantelzorger (bijvoorbeeld de echtgenoot, een kind of broer) over te nemen, zodat zij weerwat tijd voor zichzelf hebben. Dit zijn taken zoals wandelen, een spelletje doen,boodschappen doen, samen koken, stofzuigen, helpen met het aantrekken van steunkouzenof iemand wassen. Daarmee help de mantelzorger, maar natuurlijk ook jouw cliënt om hunkwaliteit van leven te verbeteren. Je gaat (meestal elke week) bij de cliënt langs voorgezelschap, praktische hulp en/of zorg. De bezoeken zijn tenminste 2 uur achter elkaar,zodat er écht tijd en aandacht is voor de elkaar.

Affiniteit met de zorg

Affiniteit met de zorgOnze cliënten (en wij uiteraard ook) vinden het belangrijk dat je (aantoonbare) affiniteit hebt met de zorg. Het werken met ouderen is voor jou meer dan alleen een bijbaan. Werken (met ouderen) in de zorg ligt in het verlengde van je studie en vormt relevante werkervaring voor je toekomstige carrière.

Jouw enthousiasme

Jouw enthousiasmeNaast de persoonlijke/huishoudelijke verzorging vind je het leuk om samen dingen te doen. Je houding ten opzichte van ouderen is niet betuttelend. En je weet van aanpakken, durft initiatief te nemen.

Je stimuleert mensen zoveel mogelijk zelf te doen

Stimuleert mensenOnze cliënten willen graag vaak zoveel mogelijk zelf kunnen blijven doen. Het is de bedoeling dat je de oudere helpt waar nodig. Je geeft hen ondersteuning zonder hen alles uit handen te nemen. Je bent alert op wat iemand aan kan en wat niet en stemt jouw werkzaamheden daarop af.

Voor langere tijd beschikbaar

Lange tijd beschikbaarContinuïteit is voor ons en onze cliënten van groot belang, dus we vinden het belangrijk de cliënt een vaste zorgstudent te bemiddelen. Werken voor onze cliënten is iets wat je graag voor langere tijd wilt doen, zodat er een persoonlijke band kan ontstaan. Reken erop dat vaste, wekelijkse afspraken, die jij maakt met de ouderen, regelmatig voor kunnen komen.

Wat bieden wij jou?

  • Relevante werkervaring;
  • Een maatschappelijk betrokken bijbaan;
  • Flexibiliteit: Je bepaalt zelf welke dagen dagen en hoeveel uur je wilt werken. Je plant je eigen uren in;
  • Diverse diensten (van bezoeken van 2 uur overdag, tot slaapdiensten van 8 uur en soms zelfs bezoeken van 24 uur lang);
  • Je krijgt de tijd om goede zorg te leveren en de kans om een echte relatie op te bouwen;
  • Je verdient ruim € 10,- bruto per uur voor dagdiensten, ruim € 8,- bruto per uur voor nachtdiensten en € 215,- bruto per 24 uur voor 24-uurs zorg. De betalingen van jouw salaris regelt Mantelaar namens de cliënt;
  • Je krijgt gratis toegang tot onze trainingen over bijvoorbeeld ‘Omgaan met dementie’.

Ik wil mij aanmelden Lees hoe wij werken met corona

Bekijk de

Instructiefilmpjes

In de met zorg samengestelde instructiefilmpjes vind je nuttige informatie. Bekijk de filmpjes.

Thieu
U bevindt zich hier: