Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Ik heb het begrepen
 
Zorgstudente Juliette
Lees onze

Mooie verhalen

Bij Mantelaar kijken we niet naar wat er niet meer gaat, maar naar wat er nog wel lukt. En dat levert de prachtigste verhalen...

Mantelzorg Yvonne
Interesse?

Meld je nu aan

Heb je vragen of wil je je aanmelden,  neem dan contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030..

Studenteninformatie

Wat verwachten onze clienten van je?

Affiniteit met de zorg

Affiniteit met de zorgOnze cliënten (en wij uiteraard ook) vinden het belangrijk dat je (aantoonbare) affiniteit hebt met de zorg. Het werken met ouderen is voor jou meer dan alleen een bijbaan. Werken (met ouderen) in de zorg ligt in het verlengde van je studie en vormt relevante werkervaring voor je toekomstige carrière.

 

De juiste papieren

De juiste papierenHet is uiteraard van belang dat je in het bezit bent van de juiste papieren. Dat zijn referenties, een VOG (kunnen wij voor je aanvragen) en een AVP (kan eenvoudig via bv. je eigen bank). Als alles goed is volg je een cursus Signalering, Omgaan met Dementie, Beweging bij Ouderen en meer.

     

Jouw enthousiasme

Jouw enthousiasmeNaast de persoonlijke/huishoudelijke verzorging vind je het leuk om samen dingen te doen. Je houding ten opzichte van ouderen is niet betuttelend. En je weet van aanpakken, durft initiatief te nemen.

 

Voor langere tijd beschikbaar

Lange tijd beschikbaarContinuïteit is voor ons en onze cliënten van groot belang, dus we vinden het belangrijk de cliënt een vaste zorgstudent te bemiddelen. Werken voor onze cliënten is iets wat je graag voor langere tijd wilt doen, zodat er een persoonlijke band kan ontstaan. Reken erop dat vaste, wekelijkse afspraken, die jij maakt met de ouderen, regelmatig voor kunnen komen.

     

Je stimuleert mensen zoveel mogelijk zelf te doen

Stimuleert mensenOnze cliënten willen graag vaak zoveel mogelijk zelf kunnen blijven doen. Het is de bedoeling dat je de oudere helpt waar nodig. Je geeft hen ondersteuning zonder hen alles uit handen te nemen. Je bent alert op wat iemand aan kan en wat niet en stemt jouw werkzaamheden daarop af.

 

 


Wat biedt het door mantelaar bemiddelde werken jou?

  • Je doet maatschappelijk relevant werk.
  • Je kunt intekenen op de dagen en uren die jou het beste uitkomen. Daarover kun je dus passende en flexibele afspraken maken.
  • Je krijgt de tijd om goede zorg te leveren en je krijgt de kans om een echte relatie op te bouwen.
  • Je verdient € 10,- bruto per uur. De betalingen van jouw salaris regelt Mantelaar namens de ouder.

Instructiefilmpjes

Bekijk de

Instructiefilmpjes

In de met zorg samengestelde instructiefilmpjes vind je nuttige informatie. Bekijk de filmpjes.

Thijs
U bevindt zich hier: