Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Vijf redenen om een bijbaan in de zorg te nemen in Dordrecht

Werken in de zorg is mega-relevant als je een zorg gerelateerde studie volgt in Dordrecht. Wat je tijdens je studie leert kun je direct in de praktijk toepassen, je doet onmisbare kennis op én het verdient goed. Nog niet overtuigd? Wij geven je 5 redenen waarom je wel moet werken in de zorg in Dordrecht. 

1. Zelf flexibel je uren in plannen, maar wel standaard uren per week

2. Relevante werkervaring

3. Maatschappelijk betrokken bijbaan: 

4. Goed verdienen

5. Meewerken aan een missie

Zelf in te delen diensten

Werken in de zorg is erg flexibel. Als student heb je meestal te maken met een onregelmatig rooster van Drechtsteden of een andere school. Geen dag is hetzelfde. Dit werkt perfect met een bijbaan in de zorg, doordat er met flexibele diensten wordt gewerkt. De ene dag een ochtenddienst en de dag daarop een avond dienst. Ben je vrij en heb je Netflix uitgespeeld? Dan is de 24 uurs dienst iets voor jou.

Lekker verdienen

Omdat werken in de zorg veel van je vraagt, staat daar tegenover dat het goed betaalt. In de zorg wordt er met onregelmatigheid gewerkt. En omdat je een grote verantwoordelijkheid hebt, is een medische bijbaan één van de beste betaalde bijbanen in Nederland. Kom maar door met die 24 uurs diensten! 

Ervaring opdoen in de praktijk

Terwijl je in de schoolbanken de theorie leert, leer je in je bijbaan de praktijkervaring. Door je bijbaan in de zorg heb je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen op handelingen en vaardigheden. Hoe eerder en beter je deze onder de knie hebt, hoe sneller je de aandacht kan gaan richten op het persoonlijke contact. Door onze nuttige instructiefilmpjes weet voor je dienst wat je moet doen. 

Werken met mensen

Eén van de voornaamste redenen waarom studenten voor een medische studie kiezen is, omdat je mensen wilt helpen, de cliënt ontzorgen. Mensen helpen is natuurlijk heel belangrijk en het is nobel om in de zorg te werken. En dat doe je bij Mantelaar ook. Samen met je clienten wandelen door het Bagijnhof naar het Lenghenhof, terwijl je de mantelzorger tijd voor zichzelf geeft. 

Dordrecht

Meewerken aan een missie

Een mantelzorger is iemand die vrijwillig de zorg van hun naaste op zich neemt. Dit doen ze naast een baan, kinderen, sporten en andere activiteiten.

Onze missie is om zoveel mantelzorgers ondersteuning te geven, zodat zij de ruimte hebben om tijd voor zichzelf te nemen. Frank weet dat als geen ander en doet dan ook een oproep aan de alle mantelzorgers. 

Benieuwd hoe jij je kan inzetten met een bijbaan in de zorg en praktijkervaring kan opdoen in Dordrecht? 

Ik wil werken in Dordrecht 

U bevindt zich hier: