Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Meer info

Naast onze samenwerkingen met verzekeraars, hebben wij ook met zorginstellingen een samenwerking. Onze zorgstudenten ondersteunen dan meerdere clienten per dienst of gaan erop uit met één. Lees hieronder met welke instellingen wij een samenwerking hebben. Direct benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het informatieformulier in. 

Ledenkortingen

Door de jaren heen heeft Mantelaar diverse partnerships afgesloten. Dit heeft er toe geleid dat leden en cliënten van de onderstaande organisaties kunnen rekenen op verschillende kortingen voor diensten van Mantelaar:

Amstelring ledenservice:

U krijgt als lid van Amstelring de eerste 10 afgenomen uren bij Mantelaar voor slechts €100,- Dit komt in de praktijk neer op een korting van €95,-. 

Careyn:

U krijgt als abonnee van Careyn Plus korting op het Mantelaar dagtarief van €19,50 per uur. Met de Careyn Kaart kost het € 18,50 per uur. Het Mantelaar nachttarief bedraagt € 13,75 per uur. Met de Careyn Kaart kost het €13,- per uur. www.careynplus.nl 

Take Care (Lansingerland)

De gemeente Lansingerland levert een laagdrempelige regeling Take Care, waarin mantelzorgers in staat worden gesteld om zo nu en dan de zorg aan een vaste en vertrouwde student van Mantelaar over te dragen.

Voor de mensen die meedoen aan deze regeling gelden specifieke tarieven:

  • U betaalt voor de diensten overdag €5,- per uur, eigen bijdrage. Er geldt geen maximale eigen bijdrage per week. De richtlijn voor het aantal uren per week dat u overdag kunt afnemen is vier uur. Indien u (soms) meer dan vier uur per week wilt afnemen, kunt u contact opnemen met Mantelaar om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
  • U kunt maximaal twee maal per week gebruik maken van nachtdiensten (van 22.00-07.00u). De eigen bijdrage voor nachtdiensten wordt €25,- per nacht.

Vivium:

Als lid van Vivium kunt u kosteloos kennismaken met de Mantelaar studenten.

Zilveren Kruis:

U krijgt als lid van Zilveren Kruis maximaal 3 gratis kennismakingsgesprekken met de Mantelaar studenten ter waarde van € 30,-

Neem contact met ons op!

U bevindt zich hier: