Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten

Zorgverzekeraar (wie vergoedt wat?) 

Mantelaar werkt samen met verschillende verzekeraars. Hier volgt een overzicht:

Coöperatie VGZ

Als klant met een aanvullende verzekering bij Coöperatie VGZ (VGZ, Univé, IZZ, IZA, UMC, Univé, IAK, Aevitae) kunt u gebruik maken van vervangende mantelzorg of de mantelzorgmakelaar. VGZ en Univé vergoeden zelf tot maximaal 25 dagen per jaar en de vergoeding voor de mantelzorgmakelaar is tot €750,-. Dit is afhankelijk van het aanvullende pakket en het collectief waar u bij aangesloten bent.

Mantelaar werkt intesief samen met de Cooperatie VGZ, In 2019 innoveren wij samen de respijtzorg (vervangende mantelzorg) met als grote winnaar de eindgebruiker. U dus. 

Zilveren Kruis

Als klant met een aanvullende verzekering bij Zilveren Kruis kunt u gebruikmaken van een mantelzorgvergoeding. Het bedrag van deze vergoeding verschilt van maximaal € 750,- tot €1.250,- per jaar, afhankelijk van het aanvullende pakket.

Collectiviteitverzekering (gemeenten)

Een complete zorgverzekering zonder zorgen. Dat kan bij VGZ. Ook als u een laag inkomen heeft. Met veel gemeenten heeft VGZ afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering met veel vergoedingen. Dan bent u goed verzekerd. 

Avéro Achmea

Als klant met een aanvullende verzekering bij Avéro Achmea kunt u gebruikmaken van een mantelzorgvergoeding. Het bedrag van deze vergoeding verschilt van maximaal € 750,- tot €1.250,- per jaar, afhankelijk van het aanvullende pakket.

Wanneer kan ik overstappen?

Tussen 12 november en 31 december van ieder kalenderjaar kun je overstappen van zorgverzekering. Als u overstapt, gaat de nieuwe zorgverzekering per 1 januari van het volgende kalenderjaar in. Uw oude verzekering wordt automatisch voor u opgezegd.

Als alle premies bekend zijn gemaakt door de verzekeraars is het weer mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekering. 

Vraag meer informatie aan 
 

U bevindt zich hier: