Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten

Zorgverzekeraar (wie vergoedt wat?) 

Mantelaar werkt samen met verschillende verzekeraars. Hier volgt een overzicht van verzekeraars die hun verzekerden van budgetten voorzien om aan Mantelaar te besteden:

Coöperatie VGZ

Als klant met een aanvullende verzekering bij Coöperatie VGZ (VGZ, Univé, IZZ, IZA, UMC, Univé, IAK, Aevitae) kunt u gebruik maken van vervangende mantelzorg of de mantelzorgmakelaar. VGZ en Univé vergoeden zelf tot maximaal 25 dagen per jaar en de vergoeding voor de mantelzorgmakelaar is tot €750,-. Dit is afhankelijk van het aanvullende pakket en het collectief waar u bij aangesloten bent.

Mantelaar werkt intesief samen met de Cooperatie VGZ, In 2019 innoveren wij samen de respijtzorg (vervangende mantelzorg) met als grote winnaar de eindgebruiker. U dus. 

Zilveren Kruis

Als klant met een aanvullende verzekering bij Zilveren Kruis kunt u gebruikmaken van een mantelzorgvergoeding. Het bedrag van deze vergoeding verschilt van maximaal € 750,- tot €1.250,- per jaar, afhankelijk van het aanvullende pakket.

Avéro Achmea

Als klant met een aanvullende verzekering bij Avéro Achmea kunt u gebruikmaken van een mantelzorgvergoeding. Het bedrag van deze vergoeding verschilt van maximaal € 750,- tot €1.250,- per jaar, afhankelijk van het aanvullende pakket.

Tot wanneer kan ik overstappen?

Tussen 12 november en 31 december van ieder kalenderjaar kun je overstappen van zorgverzekering. Als u overstapt, gaat de nieuwe zorgverzekering per 1 januari van het volgende kalenderjaar in. Uw oude verzekering wordt automatisch voor u opgezegd.

Als alle premies bekend zijn gemaakt door de verzekeraars is het weer mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Wisselen van verzekeraar kan tot 1 januari van het volgende jaar (dus uiterlijk tot en met 23:59 op 31 december 2018).

Vraag meer informatie aan 
 

Wat

Kunt u verwachten?

Kijken naar wat er nog kan en niet naar wat er niet meer lukt.

Hoe

Werkt het?

We komen voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw ouder) thuis, om met u de student te vinden die het beste bij u of uw ouder past. Bekijk onze werkwijze.

U bevindt zich hier: