Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten

Diensten

Geïntegreerde aanpak

Onze zorgstudenten bieden u integrale hulp. De hulp kan breed en flexibel ingezet worden. De zorgstudenten bieden hulp bij het huishouden, de administratie en in de keuken. Ook leveren zij zorg en begeleiding bij het opstaan, het aantrekken van steunkousen en bij toiletbezoek. Ze brengen graag gezelschap, maken een ommetje of gaan met u naar het museum. De zorgstudenten nemen de tijd voor u.

Dagzorg

De zorgstudenten nemen graag even de taken van u over. De mantelzorger wordt ontlast en er wordt zorg op maat geleverd aan de oudere. De zorgstudenten kunnen ingezet worden voor zorg én gezelschap. De bezoeken worden regelmatig gebracht om een persoonlijke band te kunnen opbouwen. Het dagtarief geldt van 07:00 tot 22:00 uur. De bezoeken kunnen particulier vergoed worden, door de SvB (PGB) of zorgverzekering VGZ.

Nachtzorg

De zorgstudenten bieden ook in de nacht zorg en begeleiding. Zij kunnen 2 à 3 keer per nacht gewekt worden voor benodigde zorg. De zorgstudent slaapt in aparte ruimte bij u thuis. Nachtzorg kan eenmalig, tijdelijk of structureel worden ingezet. Het nachttarief geldt van 22:00 tot 07:00 uur. De bezoeken kunnen particulier vergoed worden, door de SvB (PGB) of zorgverzekering VGZ.

Vraag meer informatie aan 
 

24 Uurszorg

Mantelaar kan voor u betaalbare 24 uurs (thuis)zorg op maat leveren. De zorgstudent verblijft 24 uur of meer bij u in huis en neemt de zorgtaken op zich. De mantelzorger kan zo er even tussenuit en onbezorgd op adem komen. Er is een speciaal tarief voor 24 uurszorg. De bezoeken kunnen particulier vergoed worden, door de SvB (PGB) of zorgverzekering VGZ.

Kortetermijnzorg

Wij kunnen er binnen een zeer kort tijdsbestek van 3 dagen voor zorgen dat een van de medisch studenten uit ons netwerk voor u klaar staat. Dit doen wij alleen voor spoedgevallen, normaal is dit een proces van twee weken.

Spoed zorg

Voor spoed zorg kunt u ook bij Mantelaar terecht. Wij kunnen binnen een tijdsbestek van 3 dagen een zorgstudent leveren. Ook bij spoed opdrachten willen wij eerst een intake afnemen. Wij kunnen geen garanties geven maar zullen altijd ons uiterste best doen! Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

U bevindt zich hier: