Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Zorggebieden

Mantelaar biedt in heel Nederland zorg. Variërend van korte bezoeken van 2 uur tot 24 uurszorg. Van het centrum van Nijmegen tot op de waddeneilanden. 

Bekijk hier welke diensten wij leveren bij u in de regio.

Download hier direct de brochure

Werkgebied van Mantelaar
 

Noord-Holland

Voor persoonlijke zorg en gezelschap kunt u bij Mantelaar terecht in Noord-Holland. Wij bieden graag de ondersteuning die het voor u mogelijk maakt om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Wij selecteren onze zorgstudenten in uw regio in Noord-Holland en zorgen voor een perfecte match met de cliënt.

 

Zuid-Holland

Mantelaar matcht zorgstudenten aan mantelzorgers en cliënten om deze te ontzorgen in Zuid-Holland. Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van ondersteuning in de mantelzorg. Wellicht bent u zelf een mantelzorger in Zuid-Holland en neemt u de zorg van uw naaste op zich. Dit kan, naast uw werk en/of gezin, erg zwaar zijn. Voor het ontzorgen van de zorg voor uw naaste kunt u bij Mantelaar terecht.

 

Flevoland

In de provincie Flevoland biedt Mantelaar verschillende diensten aan op het gebied van mantelzorgondersteuning. Dit doen wij door zorgstudenten aan u of uw naaste te koppelen voor zorg, gezelschap en praktische hulp. Via een persoonlijke intake achterhalen wij de zorgvraag en op basis daarvan maken wij de perfecte match.

 

Limburg

In Limburg biedt Mantelaar verschillende diensten in de zorg aan. Door de inzet van studenten bieden wij ook die praktijkervaring aan de studenten, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden op de toekomst. Deze diensten kunnen op verschillende manieren worden vergoed.Het is een win-win situatie in Limburg voor ieder.

 

Gelderland

Mantelaar staat voor lang en gelukkig oud worden in Gelderland. Door ondersteuning te bieden in de zorg willen wij het mogelijk maken dat ieder zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Samen met u kijken we waar de zorgbehoefte ligt en aan de hand daarvan gaan wij opzoek naar de perfecte match voor u.

 

Zeeland

Mantelaar is een organisatie die zorgstudenten inzet om de mantelzorger te ontzorgen. In Zeeland biedt Mantelaar verschillende diensten aan op het gebied van mantelzorgondersteuning. Voor het ontzorgen van de zorg voor uw naaste in Zeeland kunt u altijd bij ons terecht. Wij bieden graag de ondersteuning die het mogelijk maakt dat ieder zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.

 

Friesland

In Friesland is Mantelaar in meerdere regio’s actief. Niet alleen in grotere steden zoals Leeuwarden of Heerenveen van Friesland, maar ook in kleinere steden en dorpen zoals Dokkum of Lemmer biedt Mantelaar ondersteuning aan voor mantelzorgers en cliënten. Bekijk hier welke diensten beschikbaar zijn.

 

Overijssel

Heeft u door omstandigheden als ziekte, een handicap of ouderdomskwalen behoefte aan hulp die dag en nacht kan worden ingezet in Overijssel? Dan kunt u gebruik maken van vervangende of ondersteunende mantelzorg, oftewel respijtzorg. In de gehele provincie Overijssel bieden wij ondersteuning in de mantelzorg aan.

 

Utrecht

Voor zorgondersteuning in Utrecht kunt u een zorgstudent van Mantelaar inzetten. Mantelaar kan snel schakelen en vindt het belangrijk om goed te luisteren naar uw zorgvraag. Wij streven ernaar om altijd de meest geschikte zorgstudent aan onze cliënten in Utrecht te koppelen, ook al is de vraag soms op korte termijn.

 

Noord-Brabant

Voor het ontzorgen van de zorg voor uw naaste in Noord-Brabant kunt u bij Mantelaar terecht. Wij bieden graag de ondersteuning die het mogelijk maakt dat ieder zo lang mogelijk thuis in Noord-Brabant kan blijven wonen. Wij zorgen voor de juiste zorg, op de juiste plek en op het juiste moment met de juiste zorgstudent. Daarom zijn wij dé specialist in mantelzorgondersteuning in Noord- Brabant.

 

Groningen

Mantelaar biedt haar verschillende diensten aan in meerdere steden in de provincie Groningen. Heeft u behoefte aan ondersteuning in de zorg voor uw naaste of kunt u zelf wel extra hulp gebruiken, dan bent u bij Mantelaar aan het goede adres. Door zorgstudenten uit Groningen in te zetten, ontzorgt Mantelaar de mantelzorger.

 

Drenthe

Voor persoonlijke zorg en gezelschap is Mantelaar de organisatie die daar ondersteuning in biedt in Drenthe. Wij willen het mogelijk maken dat u zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Onze zorgstudenten worden geselecteerd in uw regio in Drenthe en hierdoor zorgen voor een perfecte match met de cliënt.

U bevindt zich hier: