Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in Assen

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Assen. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Drenthe.

Wij bieden in de volgende regio’s zorg aan in Assen

Bent u woonachtig in Assen en heeft u behoefte aan een zorgstudent?

Diensten Assen

Mantelzorgondersteuning in Assen
 

Mantelzorg in Assen

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor uzelf of uw naaste in de regio van Assen? Wij koppelen zorgstudenten aan degene die zorg, gezelschap of praktische hulp nodig heeft. Voordat we een match maken, komen we voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw naaste) thuis in Assen om de behoefte van het bezoek in kaart te brengen.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Assen

Deze zorg kan erg intensief zijn. Onze zorgstudenten ontzorgen u door een dagdeel of de gehele dag en nacht, 24 uur, de zorg op zich te nemen. Onze studenten doen allemaal een zorggerelateerde studie in de regio van Assen. Dit is fysiotherapie of verpleegkunde en ze doen hiermee, naast hun studie, relevante praktijkervaring op

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Assen

Thuiszorg hoeft niet altijd door een instantie geregeld te worden, maar kan ook particulier afgenomen worden. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf de samenwerking aangaat met Mantelaar en zo wordt gematcht met de zorgstudent.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Assen

Mantelzorger zijn voor iemand die dementie heeft is een zware taak om te dragen. Vooral naast de normale werkzaamheden. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste. Het is daarbij moeilijk om uw naaste in deze situatie zien. Voor de zorg van uw naaste met dementie biedt Mantelaar in Assen een zorgstudent aan die de zorg kan overnemen. Samen met u gaan we opzoek naar iemand die u daarbij kan ondersteunen.

Lees verder

 

Nachtzorg in Assen

Onze zorgstudenten bieden laagdrempelige zorg aan als het om nachtzorg gaat. Dit betekent dat er geen voorbehouden handelingen plaatsvinden, zoals medicatie toedienen, wondzorg of een katheter verwisselen. Wat een zorgstudent wel kan is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of een oogje in het zeil houden bij dwalen.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Assen

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp van een ander gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar kan ondersteuning bieden in zorg, gezelschap en praktische hulp in elke regio van Assen.

Lees verder

 

Respijtzorg in Assen

Respijtzorg in Assen betekent dat Mantelaar vervangende mantelzorg aanbiedt. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een professional. Bij Mantelaar is dit een student die een zorggerelateerde studie doet. Deze zorgstudent neemt de zorg en gezelschap op zich in verschillende soorten diensten.

Lees verder

U bevindt zich hier: