Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtzorg in Assen

Nachtzorg is een vorm van zorg die voor ieder is die in Assen woont. Als u of uw naaste in de nacht dwaalt of onrustig is, dan is het fijn dat er iemand is die kan helpen. Die de zorg op zich neemt, want dit kan als partner zwaar zijn. Wij vinden het belangrijk om snel te schakelen op de zorgbehoefte. Wij maken de beste match, ook als dit op de korte termijn is. Onze student sluit aan bij uw zorgbehoefte. Dit kunnen wij betekenen voor u in Assen.

Wanneer is nachtzorg in Assen van toepassing?

Iedereen in de regio Assen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in de nacht, komt in aanmerking voor nachtzorg. Bijvoorbeeld bij dementie of chronisch ziek zijn. Dementerenden dwalen ’s nachts nog wel eens rond of kunnen onrustig zijn. Bij cliënten die chronisch ziek zijn, kunnen de nachten ook zwaar zijn. Wellicht heeft u vraagtekens of nachtzorg voor uw situatie in Assen van toepassing is of bent u opzoek naar mantelzorgondersteuning in de nacht. Wij gaan graag het gesprek met u aan.

Waarom nachtzorg via Mantelaar in Assen?

Om de juiste nachtzorg te kunnen geven, koppelen wij studenten die een zorggerelateerde studie in de regio van Assen volgen. Is uw naaste bijvoorbeeld onrustig, angstig of verward, dan kan een student psychologie de match zijn. U geeft zelf aan wat voor zorg u of uw naaste nodig heeft. Nachtzorg kan erg zwaar zijn voor u als u, naast het verzorgen van uw naaste, de volgende dag aan het werk moet. Dit maakt het praktisch niet haalbaar en daarom kunt u een zorgstudent in Assen van Mantelaar inzetten.

Tarieven en vergoedingen voor nachtzorg in Assen

Het nachttarief van Mantelaar bedraagt 15,55 euro per uur, en geldt tussen 22.00 uur en 7.00 uur. Voor een volledige nachtdienst betaalt u 139,95 euro. U kunt uiteraard het bezoek uitbreiden naar wens. Hierbij kan u denken aan totale 24 uurs zorg of respijtzorg in uw regio in Haarlem.

Slaapdienst

De nachtdiensten worden gezien als slaapdiensten. Tegen het nachttarief mag de zorgstudent tot 3 keer per nacht gewekt worden. Als blijkt dat de zorg in de nacht intensiever is dan gedacht en de zorgstudent meer dan 3 keer per nacht zorg moet leveren, dan zullen wij met u in overleg gaan over het tarief.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: