Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

In Flevoland Hulp aanvragen voor mantelzorgondersteuning

In de provincie Flevoland biedt Mantelaar haar verschillende diensten aan op het gebied van mantelzorgondersteuning. Dit doen wij door zorgstudenten aan u of uw naaste te koppelen voor zorg én gezelschap. Bij Mantelaar kunt u particulier gebruik maken van onze diensten, maar wij worden ook door vele verzekeringen, maar ook via het PGB vergoed in Flevoland. Heeft u door omstandigheden als ziekte, een handicap of ouderdomskwalen behoefte aan hulp die dag en nacht kan worden ingezet? Dan kunt u gebruik maken van vervangende of ondersteunende mantelzorg, oftewel respijtzorg.

Waar bevindt Mantelaar zich in de provincie Flevoland?

In meerdere regio’s in Mantelaar actief Flevoland. Niet alleen in grote steden zoals Almere en Lelystad, maar ook in kleinere steden en dorpen zoals Emmeloord en Dronten biedt Mantelaar ondersteuning aan in nachtzorg of 24 uurs zorg. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen en welke diensten wij aanbieden? Neem contact met ons op.

Mantelzorgondersteuning in Flevoland

Bent u woonachtig in Flevoland en heeft u behoefte aan vervangende mantelzorg?

Mantelzorgondersteuning in Flevoland

Waarom ondersteuning in zorg en gezelschap via Mantelaar?

Mantelaar koppelt zorgstudenten aan mantelzorgers, om de mantelzorger te ondersteunen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat wij de nieuwe generatie zorgverleners kunnen helpen om zich voor te bereiden op de hun toekomst. Dit doen wij door een plek te bieden waar zij werkervaring op kunnen doen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

U bevindt zich hier: