Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in Almere

Mantelaar biedt hoogwaardige mantelzorgondersteuning in Almere. Wij werken met zorgstudenten die u in de veilige omgeving van hun huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u bij verschillende werkzaamheden ondersteunen op het gebied van zorg, gezelschap en praktische hulp. We bieden zorg aan in vrijwel alle grote steden in Flevoland.

Ondersteuning in de mantelzorg voor uw naaste in elke regio van Almere

Onze zorgstudenten studeren in Almere en zijn daarom woonachtig in Almere. Dit betekent dat we proberen elke zorgstudent en cliënt met elkaar te matchen in dezelfde regio. Dit maakt het maken van diensten flexibel en makkelijk.

Wij bieden in de volgende regio’s zorg aan in Almere

Bent u woonachtig in Almere en heeft u behoefte aan een zorgstudent?

Diensten Almere

 

Zorg bij dementie in Almere

Mantelzorger zijn voor iemand die dementeert kan redelijk zwaar zijn. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste en uw naaste in deze situatie zien, kan heel moeilijk zijn. Voor de zorg van uw naaste met dementie biedt Mantelaar in Almere een zorgstudent aan. Samen met u gaan wij op zoek naar de perfecte match voor u in uw regio van Almere.

Lees verder

 

Mantelzorg in Almere

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor uw naaste in Almere? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan uw cliënt. Voordat we een match maken, komen we voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u thuis om de behoefte van het bezoek in kaart te brengen.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Almere

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar ondersteuning bieden in zorg en gezelschap in elke regio in Almere.

Lees verder

 

Nachtzorg in Almere

De zorgstudenten kunnen ‘lage complexe’ zorg aanbieden in de nacht. Dit betekent dat er geen voorbehouden handelingen plaatsvinden, zoals medicatie toedienen, wondzorg of een katheter verwisselen. Wat een zorgstudent wel kan is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen bij dementie.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Almere

Een oplossing voor vervangende mantelzorg is 24 uurs zorg in Almere. De zorgstudenten van Mantelaar doen allemaal een zorggerelateerde studie. Dit kan geneeskunde, verpleegkunde of fysiotherapie zijn en ze hebben allemaal affiniteit met de zorg en willen graag tijdens hun studie werkervaring op doen.

Lees verder

 

Respijtzorg in Almere

Respijtzorg in Almere betekent dat Mantelaar vervangende mantelzorg aanbiedt. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een professional, in ons geval een zorgstudent. Deze zorgstudent neemt de zorg en gezelschap op zich in verschillende soorten diensten.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Almere

Thuiszorg hoeft niet altijd door een instantie geregeld te worden, maar kan ook particulier afgenomen worden in Almere. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf de samenwerking aangaat met Mantelaar en zo wordt gematcht met de zorgstudent.

Lees verder

U bevindt zich hier: