Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Almere

In bepaalde situaties kan 24 uurs zorg echt een uitkomst bieden. Steeds meer mensen hebben behoefte aan meer zorg in Almere en kiezen dan voor 24 uurs zorg. Dit kan best intens zijn, want dit betekent dat uw naaste of cliënt elke uur van de dag hulp nodig heeft. Hiervoor wordt meestal een zorgteam paraat gemaakt die elkaar afwisselt in het verzorgen van uw naaste. Onze zorgstudenten kunnen hierin ondersteuning bieden.

Wanneer is 24 uurs zorg in Almere van toepassing?

Het kan zo zijn dat uw naaste of cliënt de gehele dag en nacht zorg nodig heeft. Dan is de 24 uurs zorg van toepassing in Almere. Dit kan 1 dag en 1 nacht zijn, maar onze zorgstudenten zijn ook meerdere dagen achter elkaar inzetbaar. De werkzaamheden zijn samen met de student af te stemmen. Een zorgstudent staat in Almere voor u klaar om 24 uurs zorg te geven.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Almere?

Voor de 24 uurs zorg kunt u een zorgstudent van Mantelaar inzetten. Mantelaar kan snel schakelen en vindt het belangrijk om goed te luisteren naar uw zorgvraag. Wij willen altijd de beste match maken tussen cliënt en zorgstudent, ook al is de vraag soms voor op korte termijn. Mantelaar streeft ernaar om binnen 5 dagen na intake, een voorstel te kunnen doen met 1 of meerdere zorgstudenten. Wanneer 24 uurs zorg in Almere echter sneller nodig is, lukt het ons vaak ook om een rooster binnen 1 of 2 dagen rond te krijgen. Bij spoedaanvragen kunnen wij helaas geen garantie bieden.

Tarieven voor 24 uurs zorg in Almere

Voor deze vorm van zorg hanteren wij een speciaal 24 uurs zorg tarief, namelijk €345,12,- voor de gehele 24 uur. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elke uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt bij u thuis in Almere.

Vergoedingen voor mantelzorg in Almere

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoed worden uit verschillende bronnen zoals PGB en vanuit de verzekering. Mantelaar vraagt geen PGB aan, maar via deze route kunt u PGB aanvragen.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: