Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in Lelystad

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Lelystad. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Flevoland.

Wij bieden in de volgende regio’s zorg aan in Lelystad

Bent u woonachtig in Lelystad en heeft u behoefte aan een zorgstudent?

Diensten Lelystad

Lelystad

 

Zorg bij dementie in Lelystad

Mantelaar vindt persoonlijke aandacht voor de cliënt erg belangrijk en streven ernaar om de aandacht hierop te leggen. Het allerbelangrijkste is dat u en de cliënt een veilig en vertrouwd gevoel hebben. Al onze zorgstudenten in Lelystad worden gescreend op achtergrond, opleiding, ervaring en VOG voordat we gaan matchen.

Lees verder

 

Mantelzorg in Lelystad

Bent u op zoek naar mantelzorgondersteuning voor u of uw naaste in Lelystad? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan uw cliënt. Voordat we kunnen koppelen, komen we voor een intake bij u (of uw oudere) thuis om de zorgbehoefte in kaart te brengen.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Lelystad

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar in Lelystad ontzorgen de cliënt en mantelzorger door zorgwerkzaamheden over te nemen. Daarbij hebben ze een signalerende rol.

Lees verder

 

Nachtzorg in Lelystad

Wat een zorgstudent doet tijdens een nachtdienst, is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, omdraaien of begeleiden bij dwalen bij dementie. Neem contact op als u meer wilt weten over nachtzorg in Lelystad en wat een student allemaal kan en mag doen.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Lelystad

Deze vorm van zorg is lastig in uw eentje te dragen. Onze zorgstudenten kunnen u die ondersteuning bieden door een dagdeel of de gehele dag en nacht, 24 uur, de zorg op zich te nemen in Lelystad. Samen met u kijken wij naar de zorgbehoefte door middel van een persoonlijk intake.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Lelystad

Thuiszorg wordt vaak door een instelling of instantie geregeld, maar kan u ook zelf afnemen in Lelystad. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf de samenwerking aangaat met Mantelaar en direct contact heeft met onze financiële afdeling.

Lees verder

 

Respijtzorg in Lelystad

Respijtzorg betekent dat er vervanging wordt geregeld voor de zorg van de cliënt. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een zorgstudent in Lelystad van Mantelaar. Tegenwoordig zit respijtzorg in het aanvullend pakket van vele verzekeringen. Hierdoor wordt de respijtzorg vergoed.

Lees verder

U bevindt zich hier: