Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Lelystad

In bepaalde zorgsituaties kan 24 uurs zorg in Lelystad een uitkomst bieden. Steeds meer mensen hebben behoefte aan meer zorg. Daarom kiezen ze voor 24 uurs zorg, zodat ze thuis kunnen wonen. Dit kan best intens zijn, want dit betekent dat uw naaste of cliënt elke uur van de dag en nacht hulp nodig heeft. Hiervoor wordt meestal een zorgteam van vrienden en familieleden paraat gemaakt die elkaar afwisselt in het verzorgen van uw naaste. Wij kunnen daarbij ontzorgen en bieden zorgstudenten aan voor ondersteuning, 24 uur lang.

Wanneer is 24 uurs zorg in Lelystad van toepassing?

Als uw naaste of cliënt gehele dag en nacht zorg en praktische hulp nodig heeft in een regio in Lelystad. Onze zorgstudenten bieden die ondersteuning aan om de cliënt en mantelzorger te ontzorgen, 24 uur lang. De mantelzorger hoeft even geen zorg te verlenen en kan ook genieten van de inzet van de zorgstudent.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Lelystad?

Het leuke van Mantelaar is dat u de zorgstudent in Lelystad ook wat kunt bieden. Vanuit de zorgstudent is er behoefte om de opgedane kennis te kunnen toepassen in de praktijk. De zorgstudenten volgen studies zoals fysiotherapie of verpleegkunde in de regio van Lelystad. Voor cliënten die moeilijk ter been zijn en valgevaarlijk, kan een student ergotherapie een juiste match zijn. Onze zorgstudenten hebben een signalerende rol en rapporteren na elke dienst een dagboekbericht. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van wat er is gebeurd in de nacht.

Tarieven voor 24 uurs zorg in Lelystad

Voor deze vorm van zorg hanteren wij een speciaal 24 uurs zorg tarief, namelijk €345,12,- voor de gehele 24 uur. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elke uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt bij u thuis in Lelystad.

Vergoedingen voor mantelzorg in Lelystad

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoed worden uit verschillende bronnen zoals PGB en vanuit de verzekering. Mantelaar vraagt geen PGB aan, maar via deze route kunt u PGB aanvragen.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: