Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

In Friesland vervangende mantelzorg via Mantelaar

In Friesland biedt Mantelaar mantelzorgondersteuning in verschillende diensten aan. Heeft u door omstandigheden als een ziekte, een handicap of ouderdomskwalen behoefte aan hulp die u dag en nacht kan ondersteunen? Dan kunt u gebruik maken van vervangende of ondersteunende mantelzorg, oftewel respijtzorg. Onze zorgstudenten worden ingezet bij verschillende vormen van zorg om ondersteuning te bieden. Dit kan in situaties zijn bij dementie of ouderenzorg.

Voor persoonlijk zorg en gezelschap is Mantelaar de organisatie die daar ondersteuningin biedtin Friesland. Wij willen het mogelijk maken dat u zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Onze zorgstudenten worden geselecteerd in uw regio in Friesland en hierdoor zorgen wij voor een perfecte match met de cliënt. 

Waar bevindt Mantelaar zich in Friesland?

In meerdere regio’s in Friesland is Mantelaar actief. Niet alleen in grotere steden van Friesland, maar ook in kleinere steden en dorpen biedt Mantelaar ondersteuning aan voor mantelzorgers en cliënten. In steden zoals Leeuwarden en Heerenveen zijn we actief, maar ook in Dokkum en Lemmer bieden wij de diensten nachtzorg of 24 uurs zorg aan. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen en welke diensten wij aanbieden in uw regio? Neem contact met ons op.

Mantelzorgondersteuning in Friesland

Bent u woonachtig in Friesland en heeft u behoefte aan vervangende mantelzorg?

Mantelzorgondersteuning in Friesland

Waarom zorg en gezelschap via Mantelaar in Friesland?

Mantelaar bemiddelt tussen zorgstudenten en mantelzorgers, om de mantelzorger en cliënten te ontzorgen. Daarbij willen wij de nieuwe generatie zorgverleners helpen om zich voor te bereiden op de hun toekomst. Dit doen wij door een plek aan te bieden waar zij werkervaring op kunnen doen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

U bevindt zich hier: