Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorg in de provincie Gelderland

Mantelaar is een bemiddelingsorganisatie die zorgstudenten inzet om de mantelzorger te ontzorgen. In Gelderland biedt Mantelaar haar verschillende diensten aan op het gebied van mantelzorgondersteuning. Wellicht bent u zelf een mantelzorger en neemt u de zorg van uw naaste op zich. Dit kan, naast uw werk en/of gezin, erg zwaar zijn. Bij Mantelaar kunt u particulier gebruik maken van onze diensten, maar wij worden ook door vele verzekeringen vergoed. Voor het ontzorgen van de zorg voor uw naaste kunt u altijd bij ons terecht. Wij bieden graag de ondersteuning die het mogelijk maakt dat ieder zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.

Waar bevindt Mantelaar zich in Gelderland?

In meerdere regio’s in Mantelaar actief. Niet alleen in grote steden van Gelderland, maar ook in kleinere steden en dorpen biedt Mantelaar ondersteuning aan voor mantelzorgers en cliënten. In steden zoals Nijmegen en Arnhem zijn we actief, maar ook in Veenendaal en Apeldoorn bieden wij nachtzorg of 24 uurs zorg aan. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen en welke diensten wij aanbieden? Neem contact met ons op.

Mantelzorgondersteuning in Gelderland

Bent u woonachtig in Gelderland en wilt u ontzorgd worden door een zorgstudent?

Mantelzorgondersteuning in Gelderland

Waarom zorg en gezelschap via Mantelaar?

Mantelaar bemiddelt tussen medisch studenten en mantelzorger, om de mantelzorger te ontzorgen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat wij de nieuwe generatie zorgverleners kunnen helpen om zich voor te bereiden op de hun toekomst. Dit doen wij door een plek te bieden waar zij werkervaring op kunnen doen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

U bevindt zich hier: