Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Persoonlijke zorg via Mantelaar in Arnhem

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Arnhem. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Gelderland.

Welke diensten wij bieden in Arnhem

Benieuwd wat wij voor u in Arnhem kunnen betekenen?

Diensten Arnhem

Mantelzorgondersteuning in Arnhem

ThirzaThirza Snoek - Regiomanager

085 - 0643030
thirzasnoek@mantelaar.nl

 

Nachtzorg in Arnhem

Wat een zorgstudent kan doen tijdens een nachtdienst, is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, omdraaien of begeleiden bij dwalen bij dementie. Neem contact op als u meer wilt weten over nachtzorg in Arnhem en wat een student allemaal kan en mag doen.

Lees verder

 

Mantelzorg in Arnhem

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor u of uw naaste in Arnhem? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan uw cliënt. Voordat we kunnen koppelen, komen we voor een intake bij u (of uw oudere) thuis om de zorgbehoefte in kaart te brengen.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Arnhem

Thuiszorg wordt vaak door een instelling of instantie geregeld, maar kan u ook zelf afnemen. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf de samenwerking aangaat met Mantelaar en direct contact heeft met Mantelaar.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Arnhem

Mantelaar vindt persoonlijke aandacht voor de cliënt erg belangrijk en streven ernaar om de aandacht hierop te leggen. Het allerbelangrijkste is dat u en de cliënt een veilig en vertrouwd gevoel hebben. Al onze zorgstudenten in Arnhem worden gescreend op achtergrond, opleiding, ervaring en VOG voordat we gaan matchen.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Arnhem

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar in Arnhem ontzorgen de cliënt en mantelzorger door zorgwerkzaamheden over te nemen.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Nijmegen

Deze vorm van zorg is lastig in uw eentje te dragen. Onze zorgstudenten kunnen u die ondersteuning bieden door een dagdeel of de gehele dag en nacht, 24 uur, de zorg op zich te nemen in Arnhem. Samen met u kijken waar de zorgbehoefte.

Lees verder

 

Respijtzorg in Arnhem

Een dienst van Mantelaar is respijtzorg. Dit betekent dat er vervanging geregeld wordt voor de zorg van de cliënt. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een zorgstudent in Arnhem van Mantelaar. Samen met de zorgstudent stemt u de diensten af.

Lees verder

U bevindt zich hier: