Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Arnhem

U wilt het liefst zo lang mogelijk samen met uw naaste thuis blijven wonen in Arnhem. Bij Mantelaar werken we hier graag aan mee. Het kan zo zijn dat u of uw naaste dag en nacht zorg nodig heeft en u daarbij ondersteuning nodig heeft. Dit wordt ook wel 24 uurs zorg genoemd. Bij Mantelaar begrijpen we dat dit best intens kan zijn, omdat dit betekent dat er elk uur van de dag iemand bij u langskomt om te ondersteunen. Graag kijken we samen met u naar de zorgbehoefte.

Zorgstudenten van Mantelaar

Neem contact met ons op

Wanneer is 24 uurs zorg in Arnhem van toepassing?

Als uw naaste of cliënt dag en nacht zorg nodig heeft in een regio van Arnhem. Dit kan zijn omdat degene gaat dwalen of een glaasje water nodig heeft en er op de client gepast moet worden.In sommige gevallen kan het zijn omdat de cliënt omgedraaid moet worden en volledige nachtzorg nodig heeft. In Arnhem hebben wij zorgstudenten die hier ondersteuning in kunnen bieden.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Arnhem?

Onze zorgstudenten doen een zorggerelateerde studie en zijn naast hun studie flexibel in te zetten. Wij snappen dat het spannend kan zijn om iemand anders ieder uur van de dag en nacht in huis te hebben. Daarom komt de zorgstudent eerst langs om te kijken of er een match is. Tijdens deze afspraak leert u elkaar kennen en maakt u afspraken over de werkzaamheden van de zorgstudent. Wat wij bij Mantelaar belangrijk vinden is dat de zorgstudent uit dezelfde regio van Arnhem komt als de cliënt. Dit maakt het makkelijker en flexibeler om afspraken te maken met elkaar.

Het tarief voor 24 uurs zorg in Arnhem

Een zorgstudent van Mantelaar voor 24 uurs zorg kost €345,12,- per 24 uur. Dit is €14,38 per uur. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elk uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt om zorg te verlenen.

Vergoedingen voor mantelzorg in Arnhem

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoed worden uit verschillende bronnen zoals het PGB. Mantelaar vraagt geen PGB voor u aan, maar via deze route kunt u PGB aanvragen.

De diensten van Mantelaar kunnen ook vergoed worden vanuit de verzekering. Samen met VGZ heeft Mantelaar een samenwerking, waarbij een zorgstudent vergoed kan worden uit de collectieve verzekering van VGZ. Dit betekent dat u recht heeft op respijtzorg. Bekijk hier de voorwaarden en check of u hier ook recht op heeft

U bevindt zich hier: