Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Persoonlijke zorg via Mantelaar in Ede

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Ede. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Gelderland.

Welke diensten wij bieden in Ede

Benieuwd wat onze zorgstudenten voor u in Ede kunnen betekenen?

Diensten Ede

Mantelzorgondersteuning in Ede

 

Nachtzorg in Ede

Wat een zorgstudent kan doen tijdens een nachtdienst, is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, omdraaien of begeleiden bij dwalen bij dementie. Neem contact op als u meer wilt weten over nachtzorg in Ede en wat een student allemaal kan en mag doen.

Lees verder

 

Mantelzorg in Ede

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor u of uw naaste in Ede? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan uw cliënt. Voordat we kunnen koppelen, komen we voor een intake bij u (of uw oudere) thuis om de zorgbehoefte in kaart te brengen.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Ede

Thuiszorg wordt vaak door een instelling of instantie geregeld, maar dit kunt u zelf ook regelen. Bij Mantelaar betekent dit dat de zorgbehoevende zelf de samenwerking aangaat met Mantelaar en alles afstemt direct met Mantelaar.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Ede

Mantelaar vindt persoonlijke aandacht voor de cliënt erg belangrijk en streven ernaar om de aandacht hierop te leggen. Het allerbelangrijkste is dat u en de cliënt een veilig en vertrouwd gevoel hebben. Al onze zorgstudenten in Ede worden gescreend op achtergrond, opleiding, ervaring en VOG voordat we gaan matchen.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Ede

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar in Ede ontzorgen de cliënt en mantelzorger door zorgwerkzaamheden over te nemen.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Ede

Deze vorm van zorg is lastig in uw eentje te dragen. Onze zorgstudenten kunnen u die ondersteuning bieden door een dagdeel of de gehele dag en nacht, 24 uur, de zorg op zich te nemen in Ede. Samen met u kijken wij waar de zorgbehoefte ligt.

Lees verder

 

Respijtzorg in Ede

Een dienst van Mantelaar is respijtzorg. Dit betekent dat er vervanging geregeld wordt voor de zorg van de cliënt. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een zorgstudent in Arnhem van Mantelaar. Samen met de zorgstudent stemt u de diensten af.

Lees verder

U bevindt zich hier: