Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Ede

Bij Mantelaar vinden wij het belangrijk dat u zolang mogelijk thuis kan blijven wonen. Thuis is waar het hart is, uw huis in uw stad Ede. Het kan zo zijn dat u of uw naaste dag en nacht zorg nodig heeft en u daarbij ondersteuning nodig heeft. Dit valt onder de vorm 24 uurs zorg. Wij begrijpen dat dit best intens kan zijn, omdat dit betekent dat er elk uur van de dag iemand bij u langskomt in Ede om te ondersteunen. Graag kijken we samen met u waar uw zorgbehoefte ligt.

Zorgstudenten van Mantelaar

Neem contact met ons op

Wanneer is 24 uurs zorg in Ede van toepassing?

Als uw naaste of cliënt dag en nacht zorg nodig heeft in een regio van Ede. Dit kan zijn omdat degene gaat dwalen en er op de cliënt gepast moet worden. In sommige gevallen kan het zijn omdat de cliënt omgedraaid moet worden en volledige nachtzorg nodig heeft. In Ede hebben wij zorgstudenten die hier ondersteuning in kunnen bieden. Dit geeft de mantelzorger tijd voor zichzelf.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Ede?

Onze studenten doen een zorggerelateerde studie in de regio van Ede en zijn naast hun studie flexibel in te zetten. Wij snappen dat het spannend kan zijn om iemand anders ieder uur van de dag en nacht in huis te hebben. Daarom komt de zorgstudent eerst langs om te kijken of er een match is. Tijdens deze afspraak leert u elkaar kennen en maakt u afspraken over de werkzaamheden van de zorgstudent. Wat wij bij Mantelaar belangrijk vinden is dat de zorgstudent uit dezelfde regio van Ede komt als uw naaste. Dit maakt het makkelijker en flexibeler om afspraken te maken met elkaar.

Het tarief voor 24 uurs zorg in Ede

Een zorgstudent van Mantelaar voor 24 uurs zorg kost €345,12,- per 24 uur. Dit is €14,38 per uur. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elk uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt om zorg te verlenen.

Vergoedingen voor mantelzorg in Ede

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoed worden uit verschillende bronnen zoals het PGB. Mantelaar vraagt geen PGB voor u aan, maar via deze route kunt u PGB aanvragen.

De diensten van Mantelaar kunnen ook vergoed worden vanuit de verzekering. Samen met VGZ heeft Mantelaar een samenwerking, waarbij een zorgstudent vergoed kan worden uit de collectieve verzekering van VGZ. Dit betekent dat u recht heeft op respijtzorg. Bekijk hier de voorwaarden en check of u hier ook recht op heeft

U bevindt zich hier: