Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtzorg in Ede

In bepaalde zorgsituaties is nachtzorg een uitkomst voor een uw naaste/cliënt. Steeds meer mensen hebben behoefte aan meer zorg, maar willen dit thuis ontvangen in hun eigen veilige omgeving. Daarom kiezen ze voor de vorm nachtzorg. Dit kan best intens zijn, want dit betekent dat u of uw naaste in de nacht hulp nodig heeft. Hiervoor wordt meestal een zorgteam van vrienden en familieleden paraat gemaakt die elkaar afwisselt in het verzorgen van uw naaste. Wij ontzorgen in Ede het zorgteam in de nacht door de zorg en praktische hulp van uw naaste over te nemen.

Ede

Neem contact met ons op

Wanneer is nachtzorg in Ede van toepassing?

Als uw naaste of cliënt nachtzorg en praktische hulp nodig heeft in een regio van Ede. Onze zorgstudenten bieden die ondersteuning aan om de cliënt en mantelzorger te ontzorgen de gehele nacht door. De mantelzorger kan dan doorslapen zonder zich zorgen te maken over de zorg van de cliënt. Wij schakelen snel en wij zorgen ervoor dat uw zorgvraag voorop staat. Samen met u zoeken we naar de perfecte match in Ede voor de cliënt en zorgstudent.

Waarom nachtzorg via Mantelaar in Ede?

Nachtzorg kan erg zwaar zijn voor u als u, naast het verzorgen van uw naaste, de volgende dag aan het werk moet. Dit maakt het praktisch niet haalbaar en daarom kunt u een zorgstudent van Mantelaar inzetten. Om de juiste match te kunnen geven, koppelen wij studenten die een zorggerelateerde studie volgen. Is uw naaste bijvoorbeeld onrustig, angstig of verward, dan kan een student psychologie in de nacht komen ondersteunen. Heeft het medische handelingen nodig, dan is een geneeskunde student de perfecte match. U geeft zelf aan wat voor soort zorg u of uw naaste nodig heeft want u heeft de regie in eigen hand.

Wat zijn de kosten voor een zorgstudent van Mantelaar?

Op verschillende manieren is de zorg van Mantelaar te vergoeden in de regio Ede. Dit kan bijvoorbeeld uit PGB en vanuit de verzekering, maar een zorgstudent kan ook particulier betaald worden. Dit betekent dat u zelf de samenwerking met Mantelaar aangaat en niet via een tussenpartij.

Wanneer u of degene die mantelzorg nodig heeft, verzekerd is met een aanvullend pakket via VGZ, komt u in aanmerking voor een vergoeding voor respijtzorg. VGZ kan u vertellen hoeveel dagen per jaar u recht heeft op respijtzorg of klik hier om dit zelf op te vragen. Ook andere zorgverzekeringen vergoeden steeds vaker een vorm van ondersteunende mantelzorg.

U bevindt zich hier: