Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Persoonlijke zorg via Mantelaar in Nijmegen

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Nijmegen. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Gelderland.

Wat wij u kunnen bieden in Nijmegen

Benieuwd wat wij voor u in Nijmegen kunnen betekenen?

Diensten Nijmegen

Mantelzorgondersteuning in Nijmegen

ThirzaThirza Snoek - Regiomanager

085 - 0643030
thirzasnoek@mantelaar.nl

VGZ Nijmegen

Iedereen met het VGZ Nijmegenpakket is ruim aanvullend verzekerd. Zo heeft u recht op minimaal 15 dagen zorg én gezelschap van een zorgstudent van Mantelaar. 

Klik hier voor meer info

 

Mantelzorg in Nijmegen

Bent u op zoek naar mantelzorgondersteuning voor uw naaste in Nijmegen? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan uw cliënt. Voordat we een match maken, komen we voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw oudere) thuis om de behoefte van het bezoek in kaart te brengen.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Nijmegen

Mantelaar heeft persoonlijke zorg, afgestemd op uw behoefte, hoog in het vaandel staan. Het allerbelangrijkst is dat u en de cliënt een veilig en vertrouwd gevoel hebben. Al onze zorgstudenten worden gescreend op achtergrond, opleiding, ervaring en VOG voordat we gaan matchen.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Nijmegen

Deze zorg kan erg intensief zijn. Onze zorgstudenten kunnen u ontzorgen door een dagdeel of de gehele dag en nacht, 24 uur, de zorg op zich te nemen. De zorgstudenten van Mantelaar doen allemaal een zorggerelateerde studie. Dit kan geneeskunde of verpleegkunde zijn en ze willen naast hun studie relevante praktijkervaring opdoen.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Nijmegen

Thuiszorg hoeft niet altijd door een instantie geregeld te worden, maar het kan ook particulier afgenomen worden. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf de samenwerking aangaat met Mantelaar en zo wordt gematcht met de zorgstudent.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Nijmegen

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar ontzorgen de cliënt en mantelzorger door zorgwerkzaamheden over te nemen.

Lees verder

 

Nachtzorg in Nijmegen

Wat een zorgstudent kan doen tijdens een nachtdienst, is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen bij dementie. Neem contact op als u meer wilt weten over nachtzorg en wat een student allemaal kan en mag doen.

Lees verder

 

Respijtzorg in Nijmegen

Een dienst van Mantelaar is respijtzorg. Dit betekent dat er vervanging geregeld kan worden voor de mantelzorger. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een zorgstudent van Mantelaar. Deze zorgstudent neemt de zorg en gezelschap op zich in verschillende soorten diensten.

Lees verder

U bevindt zich hier: