Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Nijmegen

U wilt het liefst zo lang mogelijk samen met uw naaste thuis blijven wonen in Nijmegen en bij Mantelaar werken wij hier graag aan mee. Het kan zo zijn dat u of uw naaste behoefte heeft aan ondersteuning in de zorg voor de dag en de nacht. Dit wordt ook wel 24 uurs zorg genoemd. Bij Mantelaar begrijpen we dat dit best intens kan zijn, omdat dit betekent dat er elk uur van de dag iemand bij u langskomt om hulp te bieden.

Zorgstudenten van Mantelaar

Neem contact met ons op

Wanneer is 24 uurs zorg in Nijmegen van toepassing?

Als uw naaste of cliënt de klok rond zorg nodig heeft in een regio in Nijmegen. Dit kan zijn omdat degene gaat dwalen of een glaasje water nodig heeft. In sommige gevallen kan het zijn omdat de cliënt omgedraaid moet worden. In Nijmegen staat voor u een zorgstudent van Mantelaar klaar om 24 uurs zorg te geven

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Nijmegen?

Onze zorgstudenten doen een zorggerelateerde studie en zijn naast hun studie flexibel in te zetten. Wij snappen dat het spannend kan zijn om zomaar iemand ieder uur van de dag en nacht in huis te hebben. Daarom komt de zorgstudent eerst langs om kennis te maken. Tijdens deze afspraak leert u elkaar kennen en maakt u afspraken over de werkzaamheden van de zorgstudent. Wat wij bij Mantelaar belangrijk vinden is dat de zorgstudent uit dezelfde regio komt, uit Nijmegen. Dit maakt het makkelijker en flexibeler om diensten af te spreken.

Tarieven voor 24 uurs zorg in Nijmegen

Een zorgstudent van Mantelaar voor 24 uurs zorg kost €345,12,- per 24 uur. Dit is €14,38 per uur. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elke uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt om zorg te verlenen.

Vergoedingen voor mantelzorg in Nijmegen

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoedt worden uit verschillende bronnen zoals PGB en vanuit de verzekering. Mantelaar vraagt geen PGB aan, maar via deze route kunt u PGB aanvragen.

Samen met VGZ heeft Mantelaar een samenwerking, waarbij een zorgstudent vergoed kan worden uit de collectieve verzekering van VGZ. Dit betekent dat u recht heeft op respijtzorg. Bekijk hier de voorwaarden en check of u hier ook recht op heeft.

U bevindt zich hier: