Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Ouderenzorg in Nijmegen

Iedereen wordt ouder en kan daar soms wel wat hulp gebruiken in Nijmegen. De één wat sneller dan de ander en wij bij Mantelaar bieden graag die ondersteuning in Nijmegen aan. Ouder worden betekent dat u lichamelijk en geestelijk minder gaan presteren. Dit is een geweten en ieder doet dit op haar/zijn eigen manier. De groep ouderen in Nijmegen wordt steeds groter. Er is steeds meer en een bredere behoefte voor zorg en gezelschap bij deze groep. Nijmegen staat als stad voor een enorme uitdaging om kwalitatief goede zorg aan te blijven bieden in de toekomst.

Mevrouw Dekkker

Neem contact met ons op

Wanneer is ouderenzorg in Nijmegen van toepassing?

Iedereen die behoefte heeft aan zorg, ondersteuning en gezelschap bij het ouder worden, komt in aanmerking voor ouderenzorg in Nijmegen. Ouderen met dementie kunnen gaan dwalen en kunnen nog wel eens onrustig zijn. Dan is het fijn dat iemand een dienst voor zorg, gezelschap of praktische hulp komt doen. Misschien vraagt u zich af of u ondersteuning in de zorg nodig heeft. Wij kijken graag met u naar uw zorgvraag in Nijmegen.

Waarom ouderenzorg via Mantelaar in Nijmegen?

Om de juiste zorg te kunnen geven, koppelen wij zorgstudenten die een zorggerelateerde studie volgen. Is uw naaste bijvoorbeeld onrustig, angstig of verward, dan kan een student psychologie of geneeskunde uit Nijmegen in de nacht komen ondersteunen. U geeft zelf aan wat voor zorg u of uw naaste nodig heeft bij Mantelaar. Wij geloven dat u uw eigen zorg kunt bepalen. Samen met Mantelaar kijkt u waar de zorgbehoefte ligt en aan de hand daarvan maken wij een selectie voor de perfecte match.

Wat zijn de kosten voor een zorgstudent van Mantelaar?

Vanuit verschillende bronnen kan een zorgstudent uit Nijmegen van Mantelaar vergoed worden. Dit kan bijvoorbeeld uit PGB en vanuit de verzekering, maar een zorgstudent kan ook particulier betaald worden. Dit betekent dat u een factuur van Mantelaar zelf krijgt.

Wanneer u of degene die mantelzorg nodig heeft, verzekerd is met een aanvullend pakket via VGZ, komt u in aanmerking voor een vergoeding. van respijtzorg. VGZ kan u vertellen hoeveel dagen per jaar u recht heeft op respijtzorg of klik hier om dit zelf op te vragen. Ook andere zorgverzekeringen vergoeden steeds vaker een vorm van vervangende mantelzorg.Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact.

U bevindt zich hier: