Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Particuliere thuiszorg in Nijmegen

Particuliere thuiszorg in Nijmegen betekent dat u de regie heeft over uw eigen zorg. U of uw naaste maakt zelf de keuze in welke vorm van zorg er nodig is. Bij particuliere thuiszorg bepaalt u uw zorg. U benadert op eigen initiatief een zorgbemiddelaar zoals Mantelaar. Er is geen tussen instantie nodig zorg te regelen. Samen met Mantelaar bepaalt u de ondersteuning voor u of uw naaste in Nijmegen. Met de zorgstudent stemt u de diensten af. U bent de contactpersoon, als cliënt of mantelzorger. Samen met u kijken wij waar de zorgbehoefte ligt en op basis daarvan gaan wij op zoek naar de perfecte match in uw regio in Nijmegen.

Mevrouw de Gast en Kees Flamingen

Neem contact met ons op

Wanneer is particuliere thuiszorg in Nijmegen van toepassing?

Heeft uw hulp nodig bij alledaagse behoeftes zoals, boodschappen doen, koken, naar toilet gaan of klaarmaken voor de dag en/of nacht? Dan is particuliere thuiszorg van toepassing. Zorg zelf regelen in Nijmegen betekent vooral: zelf beslissen, zelf bepalen en ook zelf betalen. De voordelen van particuliere zorg in Nijmegen zijn groot: u heeft niet te maken met regels van instellingen of instanties, u heeft de vrijheid zelf te bepalen hoeveel diensten zorg u nodig heeft.

Waarom particuliere thuiszorg via Mantelaar in Nijmegen?

Mantelaar neemt zoveel mogelijk zaken uit uw handen. Onder andere verzorgen wij de administratie voor de zorg en de student. Wij werken met een online omgeving waar u zelf veel kunt regelen met kantoor en de student. Daar kunt u onder andere de agenda en de dagboekberichten teruglezen. De zorgstudent schrijft deze na elke dienst. Samen met de zorgstudent stemt u wens van diensten en werkafspraken af en Mantelaar zorgt voor de facturatie. Het aanvragen van een zorgstudent in Nijmegen kan heel makkelijk. Benieuwd hoe het werkt? Wij gaan vrijblijvend het gesprek met u aan.

Wat zijn de kosten voor een zorgstudent van Mantelaar?

Vanuit verschillende bronnen kan een zorgstudent van Mantelaar vergoed worden. Dit kan bijvoorbeeld uit PGB en vanuit de verzekering, maar een zorgstudent kan ook particulier betaald worden. Dit betekent dat u een factuur van Mantelaar zelf krijgt.

Met behulp van de uurtarieven van Mantelaar kunt u zelf bepalen hoeveel zorg u kan en wil inkopen in Nijmegen. Een bezoek duurt altijd minimaal twee uur. U kunt ook kiezen voor respijtzorg in dagdelen, nachtzorg of 24 uurs zorg. Een deel kan vergoed worden vanuit PGB of verzekering en een deel zelf afnemen. Bekijk onze tarieven voor een zorgstudent.

U bevindt zich hier: