Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in de provincie Groningen

Mantelaar biedt haar verschillende diensten aan in meerdere steden in de provincie Groningen. Heeft u behoefte aan ondersteuning in de zorg voor uw naaste of kunt u zelf wel extra hulp gebruiken. Dan kunt u gebruik maken van vervangende of ondersteunende mantelzorg, oftewel respijtzorg. Deze vorm van zorg is een dienst die Mantelaar aanbiedt. In de provincie Groningen biedt Mantelaar zorgstudenten aan voor mantelzorgondersteuning.

Voor persoonlijke zorg, gezelschap en praktische hulp kunt u het beste bij Mantelaar terecht. In Groningen bieden wij ondersteuning die het voor u of uw naaste mogelijk maakt om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Wij selecteren onze zorgstudenten in uw regio in Groningen en zorgen voor een perfecte match.

In de provincie Groningen zijn wij in de volgende regio’s actief

In de provincie Groningen is Mantelaar actief in de meerdere regio’s. Voor mantelzorgondersteuning hoeft u niet perse in steden als Groningen of Veendam te wonen. Ook in kleinere steden en dorpen zoals Winschoten en Haren kunt u gebruik maken van onze diensten zoals 24 uurszorg en nachtzorg. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Mantelzorgondersteuning in Groningen

Bent u woonachtig in Groningen en heeft u behoefte aan vervangende mantelzorgondersteuning?

Mantelzorgondersteuning in Groningen

Waarom uw zorg via Mantelaar?

Wij zijn dé specialist in mantelzorgondersteuning. Bij Mantelaar worden de studenten met een zorggerelateerde studie geselecteerd. Aan de hand van de studie koppelen wij de studenten aan ouderen voor zorg en gezelschap. Wij willen dat u de juiste zorg, op de juiste plek en op het juiste moment krijgt. Bekijk hier onze tarieven.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

U bevindt zich hier: