Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning aanvragen in provincie Limburg

Wellicht bent u zelf een mantelzorger in Limburg en neemt u de zorg van uw naaste op zich. Dit kan, naast uw werk en/of gezin, erg zwaar zijn. Voor het ontzorgen van de zorg voor uw naaste kunt u bij Mantelaar terecht. Mantelaar is een organisatie die zorgstudenten inzet om de mantelzorger te ondersteunen in zorg én gezelschap. In Limburg biedt Mantelaar haar verschillende diensten aan in verschillende regio’s. Wij bieden graag de ondersteuning in zorg bij dementie of ouderenzorg die het mogelijk maakt dat ieder zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen in hun eigen huis in Limburg.

In welke regio’s bevindt Mantelaar zich in Limburg?

Wij zijn in meerdere regio’s actief in de provincie Limburg. Niet alleen in grote steden, maar ook in kleinere steden en dorpen biedt Mantelaar ondersteuning aan voor mantelzorgers en cliënten. In steden zoals Maastricht en Roermond zijn we actief, maar ook in kleinere steden en dorpen zoals Heerlen en Venlo bieden wij nachtzorg of 24 uurs zorg aan. Wilt u weten waarin wij u het beste kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op.

Mantelzorgondersteuning in Limburg

Bent u woonachtig in Limburg en heeft u behoefte aan vervangende mantelzorgondersteuning?

Mantelzorgondersteuning in Limburg

AnjaAnja Vereijken - Regiomanager

085 - 0643030
anjavereijken@mantelaar.nl

Waarom mantelzorgondersteuning via Mantelaar?

Bij Mantelaar kunt u particulier gebruik maken van onze diensten, maar wij worden ook door vele verzekeringen vergoed en u kunt via het PGB Mantelaar vergoed krijgen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat wij de nieuwe generatie zorgverleners kunnen helpen om zich voor te bereiden op de hun toekomst. Dit doen wij door een plek te bieden waar zij werkervaring op kunnen doen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

U bevindt zich hier: