Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in Maastricht

Mantelaar biedt mantelzorgondersteuning aan in Maastricht. Wij werken met zorgstudenten die u in de veilige omgeving van hun huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u bij verschillende werkzaamheden ondersteunen op het gebied van zorg, gezelschap en praktische hulp. We bieden niet alleen mantelzorgondersteuning in de stad, maar ook in dorpen en kleinere steden in de omgeving van Maastricht.

AnjaAnja Vereijken Regiomanager

085 - 0643030
anjavereijken@mantelaar.nl

Wordt Mantelaar vergoed in Maastricht?

Een zorgstudent van Mantelaar wordt vergoed uit verschillende bronnen:

  • Via PGB. Met een indicatie kunt u gebruik maken van mantelzorgondersteuning.
  • Via een zorgverzekering. Wanneer u of degene die mantelzorg nodig heeft, verzekerd is met een aanvullend pakket, komt u in aanmerking voor een vergoeding. Bijvoorbeeld bij VGZ.
  • Particulier. U neemt direct zorg af bij ons, zonder tussenpartij en regelt de administratie in de online omgeving.

VGZ

Wat zijn de tarieven voor mantelzorgondersteuning in Maastricht?

Via ons online platform verwerken wij alle benodigde administratie met de studenten en onze cliënten. Hierdoor hebben wij scherpe tarieven voor de verschillende diensten die wij aanbieden:

Tarieven:

  • € 20,52 per uur : Dagdiensten tussen 07.00 - 22.00 uur
  • € 15,50 per uur : Nacht-/slaapdienst tussen 22.00 - 07.00 uur
  • € 20,52 per uur : Waakdiensten
  • € 14,38 per uur : 24 uurs dienst

Mantelzorg in Maastricht

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor uw naaste? Kijk dan niet verder! Wij koppelen studenten aan degenen die dit nodig hebben. De zorgstudenten van Mantelaar doen allemaal een zorggerelateerde studie. Dit kan geneeskunde, verpleegkunde of psychologie zijn en ze hebben allemaal affiniteit met de zorg.
 

Lees verder

Nachtzorg in Maastricht

Wat een zorgstudent kan doen tijdens een nachtdienst is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen uw naaste. De lichte zorgtaken. Nachtzorg kan vallen onder zorg bij dementie of 24 uurszorg. Samen met u gaan we op zoek naar de beste match.

Lees verder

24 uurs zorg in Maastricht

Een oplossing voor vervangende mantelzorg is 24 uurs zorg. Dit betekent dat een zorgstudent stand-by staat om 24 uurs zorg te kunnen verlenen. Dit hoeft niet alleen zorg te zijn. Dit kan ook gezelschap of praktische hulp zijn.
 

Lees verder

Particuliere thuiszorg in Maastricht

Thuiszorg kan op verschillende manier geregeld worden. Dit kan via een instantie, maar ook particulier. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf als particulier de samenwerking aangaat met Mantelaar en zo wordt gematcht met de zorgstudent in uw buurt. Verdere administratie is dan ook direct met Mantelaar.

Lees verder

Zorg bij dementie in Maastricht

Mantelzorger zijn voor iemand die dementie heeft kan heel zwaar zijn. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste en uw naaste in deze situatie zien, is moeilijk. Wij ondersteunen daar graag bij door even de zorg en hulp over te nemen. Zodat u als mantelzorger wat tijd voor uzelf heeft. Onze studenten leren om te gaan met dementie.

Lees verder

Respijtzorg in Maastricht

Wat is respijtzorg? Dit is vervangende mantelzorg en betekent dat er vervanging wordt geregeld voor de mantelzorger. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een professional, in ons geval een zorgstudent. Deze zorgstudent neemt de zorg en praktische hulp over en zorgt voor daarbij voor gezelschap. 

Lees verder

Ouderenzorg in Maastricht

Wij bieden ondersteuning in zorg, hulp en gezelschap bij ouderen. Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk meestal niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken.

Lees verder

U bevindt zich hier: