Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in Breda voor u

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Breda. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Noord Brabant.

Wij bieden in de volgende regio’s zorg aan in Breda

Bent u woonachtig in Breda en heeft u behoefte aan een zorgstudent?

Diensten Breda

Mantelzorgondersteuning in Breda
 

Mantelzorg in Breda

Bent u op zoek naar mantelzorgondersteuning voor uw naaste in Breda? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan uw cliënt. Voordat we een match maken, komen we voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u of uw naaste thuis om de behoefte van het bezoek in kaart te brengen.

Lees verder

 

Nachtzorg in Breda

Wat een zorgstudent kan doen tijdens een nachtdienst, is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen bij dementie. Neem contact op als u meer wilt weten over nachtzorg in Breda en wat een student allemaal kan en mag doen.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Breda

Thuiszorg in Breda hoeft niet altijd door een instantie geregeld te worden, maar kan ook particulier afgenomen worden bij Mantelaar. Dit betekent dat de cliënt zelf de samenwerking aangaat met Mantelaar en zo een match wordt met een zorgstudent.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Breda

Deze zorg kan erg intensief zijn. Onze zorgstudenten kunnen u ontzorgen door een dagdeel of de gehele dag en nacht, 24 uur, de zorg op zich te nemen. De zorgstudenten van Mantelaar doen allemaal een zorggerelateerde studie in Breda. Dit kan geneeskunde of verpleegkunde zijn en ze willen naast hun studie relevante praktijkervaring opdoen.

Lees verder

 

Respijtzorg in Breda

Respijtzorg in Breda betekent dat er vervanging komt voor de mantelzorger. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een professional. Bij Mantelaar is dit een zorgstudent. Deze zorgstudent neemt de zorg, gezelschap en praktische hulp op zich in verschillende soorten diensten bij u of uw naaste thuis.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Breda

Mantelzorger zijn voor iemand die dementie heeft kan heel zwaar zijn. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste en uw naaste in deze situatie zien, kan moeilijk zijn. Voor de zorg van uw naaste met dementie biedt Mantelaar in Breda een zorgstudent aan. Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte match in uw regio van Breda.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Breda

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken.Onze zorgstudenten ontzorgen de cliënt en mantelzorger door zorgwerkzaamheden over te nemen.

Lees verder

U bevindt zich hier: