Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtzorg in Breda

Nachtzorg is ondersteuning in de nacht en is geschikt voor ieder in Breda. Als uw naaste in de nacht dwaalt of onrustig is, dan is het fijn dat er iemand is die uw naaste ondersteunt en deze zorg op zich neemt. Voor de nachtzorg kunt u een zorgstudent in Breda van Mantelaar inzetten. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar uw zorgvraag en schakelen snel. Wij willen altijd de beste match maken tussen de cliënt en zorgstudent, ook al is de vraag soms voor op korte termijn.

Wanneer is nachtzorg in Breda van toepassing?

Iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in de nacht, komt in aanmerking voor nachtzorg via Mantelaar in Breda. Ouderen met dementie dwalen ’s nachts nog wel eens rond of kunnen onrustig zijn. Een cliënt met een chronische ziekte kunnen de nachten ook zwaar zijn. Ook dan bieden wij de ondersteuning die u of uw naaste nodig heeft. Wellicht vraagt u zich af of nachtzorg ook voor uw situatie van toepassing is. Of bent u opzoek naar de beste nachtzorg ondersteuning in Breda. Het beste wat u dan kan doen is het contactformulier kunt invullen. Dan nemen wij contact met u op.

Waarom nachtzorg via Mantelaar in Breda?

Nachtzorg kan erg zwaar zijn voor u als u, naast het verzorgen van uw naaste, de volgende dag aan het werk moet. Dit maakt het praktisch niet haalbaar en daarom kunt u een zorgstudent van Mantelaar inzetten. Om de juiste zorg te kunnen geven, koppelen wij zorgstudenten die een zorggerelateerde studie in Breda volgen. Is uw naaste bijvoorbeeld onrustig, angstig of verward, dan kan een student psychologie in de nacht ondersteuning bieden. U geeft zelf aan wat voor soort zorg u of uw naaste nodig heeft.

Tarieven en vergoedingen voor nachtzorg in Breda

Het nachttarief van Mantelaar in Breda bedraagt 15,55 euro per uur, en geldt tussen 22.00 uur en 7.00 uur. Voor een volledige nachtdienst betaalt u 139,95 euro. U kunt uiteraard het bezoek uitbreiden naar wens. Hierbij kan u denken aan totale 24 uurs zorg of respijtzorg in uw regio in Haarlem.

Slaapdienst

De nachtdiensten worden gezien als slaapdiensten. Tegen het nachttarief mag de zorgstudent tot 3 keer per nacht gewekt worden. Als blijkt dat de zorg in de nacht intensiever is dan gedacht en de zorgstudent meer dan 3 keer per nacht zorg moet leveren, dan zullen wij met u in overleg gaan over het tarief.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: