Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Een zorgstudent in Den Bosch voor uw naaste

Wij werken met zorgstudenten die u of uw naaste in de veilige omgeving van uw huis mantelzorgondersteuning bieden. Onze zorgstudenten ondersteunen u bij verschillende werkzaamheden op het gebied van zorg, gezelschap en praktische hulp. Wij bieden mantelzorgondersteuning in verschillende diensten in heel Noord-Brabant en ook Den Bosch. Bekijk hieronder wat voor diensten dit zijn en welke voor u van toepassing is. 

Ondersteuning in de mantelzorg voor uw naaste in elke regio van Den Bosch

Onze zorgstudenten studeren in Den Bosch en zijn daarom woonachtig in Noord-Brabant, in de buurt van de stad. Wij proberen elke zorgstudent en cliënt met elkaar te matchen in dezelfde regio. Hierdoor is de inzet van de studenten flexibel en kunt u snel bezoeken afstemmen.

Wij bieden in de volgende regio’s zorg aan in Den Bosch

Bent u woonachtig in Den Bosch en heeft u behoefte aan een zorgstudent? Bekijk onze diensten.

Diensten Den Bosch

Mantelzorgondersteuning in Den Bosch

VGZ Den Bosch

Iedereen met het VGZ Den Bosch-pakket is ruim aanvullend verzekerd. Zo heeft u recht op minimaal 15 dagen zorg én gezelschap van een zorgstudent van Mantelaar.

Klik hier voor meer info

Dagbesteding. Mantelaar als alternatief.

De dagbesteding is dicht. Zorgvragers zitten op het moment thuis. De druk op mantelzorgers wordt steeds groter en zij kunnen niet altijd geven wat de zorgvrager nodig heeft.

Klik hier voor meer info

Mantelzorg in Den Bosch

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor uw naaste in Den Bosch? Mantelaar koppelt zorgstudenten voor zorg, praktische hulp en gezelschap. Voordat we een match maken, komen we voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u of uw naaste thuis om de behoefte van de zorg in kaart te brengen.

Lees verder

24 uurs zorg in Den Bosch

Een oplossing voor vervangende mantelzorg is 24 uurs zorg in Den Bosch. Dit betekent dat een zorgstudent stand-by staat om 24 uurs zorg te kunnen verlenen. Dit hoeft niet alleen zorg te zijn. Dit kan ook gezelschap of praktische hulp zijn. 

Lees verder

Nachtzorg in Den Bosch

Wat een zorgstudent kan doen, is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen bij dementie. De zorgstudenten bieden ‘lage complexe’ nachtzorg aan. Dit betekent dat er geen voorbehouden handelingen plaatsvinden, zoals medicatie toedienen, wondzorg of een katheter verwisselen.

Lees verder

Respijtzorg in Den Bosch

Respijtzorg in Den Bosch betekent dat Mantelaar vervangende mantelzorg aanbiedt. De zorgstudent neemt de zorg, gezelschap en praktische hulp op zich in verschillende soorten diensten bij u of uw naaste thuis. Wij koppelen sutdenten per regio, zodat u snel kunt schakelen. 

Lees verder

Ouderenzorg in Den Bosch

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar ondersteuning bieden in zorg en gezelschap in elke regio in Den Bosch.

Lees verder 

Particuliere thuiszorg Den Bosch

Thuiszorg hoeft niet altijd door een instantie geregeld te worden, maar kan ook particulier afgenomen. Dit betekent dat de samenwerking direct met Mantelaar is, zonder tussenpersoon. Dit schakelt snel en gemakkelijk.  

Lees verder

Zorg bij dementie in Den Bosch

Mantelzorger zijn voor uw naaste die dementeert is heel zwaar. U wilt zo goed mogelijk zorg geven en uw naaste in deze situatie zien, is moeilijk. Voor zorg met dementie biedt Mantelaar in Den Bosch een diverse zorgstudenten aan. Samen met u gaan we op zoek naar de beste match in uw regio van Den Bosch.

Lees verder

U bevindt zich hier: