Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtzorg in Den Bosch

Soms heeft een uw naaste constante zorg nodig en soms vindt degene het fijn dat er ‘s nachts iemand is die een oogje in het zeil houdt. Voor u is deze taak zwaar om op u te nemen, omdat u de hele nacht op moet blijven en u de volgende dag weer aan het werk moet. Dit maakt het praktisch niet haalbaar. Bij Mantelaar kunt u aangeven wat er nodig is aan nachtzorg. Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn voor u. Opeens slaapt er iemand bij u in huis die u niet kent. Voordat de student daadwerkelijk bij u aan de slag gaat, zal er eerst nog een kennismaking plaatsvinden. Tijdens dit gesprek kunt u samen met de zorgstudent afspraken maken over de werkzaamheden van de nachtdiensten.

Neem contact met ons op

Wanneer is nachtzorg in Den Bosch van toepassing?

Iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in de nacht, komt in aanmerking voor nachtzorg in Den Bosch. Cliënten met dementie kunnen gaan dwalen in de nacht of zijn onrustig. Dan is het fijn dat iemand aanwezig is voor zorg of praktische hulp. Misschien vraagt u zich af of nachtzorg in Den Bosch ook voor uw situatie van toepassing is. Wij kijken daar graag samen met u naar.

Den Bosch

Waarom nachtzorg via Mantelaar in Den Bosch?

Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn. Opeens is er iemand die voor uw naaste zorgt die u nog niet zo goed kent. Voordat de zorgstudent bij aan de slag gaat, gaat u en uw naaste eerst nog kennismaken. Tijdens dit gesprek kunt u samen met de zorgstudent afspraken maken over de werkzaamheden van de zorg. Wij selecteren onze studenten uit Den Bosch zorgvuldig. En wat het leuke voor onze zorgstudenten is dat zij direct praktijkervaring opdoen voor hun loopbaan als zorgprofessional. 

Tarieven en vergoedingen voor nachtzorg in Den Bosch

Het nachttarief van Mantelaar bedraagt 15,55 euro per uur, en geldt tussen 22.00 uur en 7.00 uur. Voor een volledige nachtdienst betaalt u 139,95 euro. U kunt uiteraard het bezoek uitbreiden naar wens. Hierbij kan u denken aan totale 24 uurs zorg of respijtzorg in uw regio in Den Bosch.

Slaapdienst

De nachtdiensten worden gezien als slaapdiensten. Tegen het nachttarief mag de zorgstudent tot 3 keer per nacht gewekt worden. Als blijkt dat de zorg in de nacht intensiever is dan gedacht en de zorgstudent meer dan 3 keer per nacht zorg moet leveren, dan zullen wij met u in overleg gaan over het tarief.

U bevindt zich hier: