Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Een zorgstudent in Eindhoven voor uw naaste

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Eindhoven. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Noord Brabant.

Lees meer over VGZ

Wij bieden in de volgende regio’s zorg aan in Eindhoven

Bent u woonachtig in Eindhoven en heeft u behoefte aan een zorgstudent?

Diensten Eindhoven

Mantelzorgondersteuning in Eindhoven

AnjaAnja Vereijken - Regiomanager

085 - 0643030
anjavereijken@mantelaar.nl

VGZ Eindhoven

Iedereen met het VGZ Eindhoven-pakket is ruim aanvullend verzekerd. Zo heeft u recht op minimaal 15 dagen zorg én gezelschap van een zorgstudent van Mantelaar. 

Klik hier voor meer info

 

Mantelzorg in Eindhoven

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor uw naaste in Eindhoven? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan uw cliënt. Voordat we een match maken, komen we voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u of uw naaste thuis om de behoefte van de zorg in kaart te brengen.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Eindhoven

Een oplossing voor vervangende mantelzorg is 24 uurs zorg in Eindhoven. Dit betekent dat een zorgstudent stand-by staat om 24 uurs zorg te kunnen verlenen. Dit hoeft niet alleen zorg te zijn. Dit kan ook gezelschap of praktische hulp zijn.

Lees verder

 

Nachtzorg in Eindhoven

Wat een zorgstudent kan doen, is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen bij dementie. De zorgstudenten kunnen ‘lage complexe’ nachtzorg aanbieden. Dit betekent dat er geen voorbehouden handelingen plaatsvinden, zoals medicatie toedienen, wondzorg of een katheter verwisselen.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Eindhoven

Thuiszorg hoeft niet altijd door een instantie geregeld te worden, maar kan ook particulier afgenomen worden bij Mantelaar. Dit betekent dat de cliënt zelf de samenwerking aangaat met Mantelaar en zo een match wordt met een zorgstudent.

Lees verder

 

Respijtzorg in Eindhoven

Respijtzorg in Eindhoven betekent dat Mantelaar vervangende mantelzorg aanbiedt. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een professional, in ons geval een zorgstudent. Deze zorgstudent neemt de zorg, gezelschap en praktische hulp op zich in verschillende soorten diensten bij u of uw naaste thuis.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Eindhoven

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar ondersteuning bieden in zorg en gezelschap in elke regio in Eindhoven.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Eindhoven

Mantelzorger zijn voor iemand die dementie heeft kan heel zwaar zijn. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste en uw naaste in deze situatie zien, kan moeilijk zijn. Voor de zorg van uw naaste met dementie biedt Mantelaar in Eindhoven een zorgstudent aan. Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte match in uw regio van Eindhoven.

Lees verder

U bevindt zich hier: